Εδώ και περίπου μισό χρόνο κυκλοφορεί στην Ελλάδα το Seat MO eScooter 125, ένα ηλεκτρικό μηχανάκι που ήρθε για να κάνει τη διαφορά. Δεν φαίνεται να του δόθηκε όμως αρκετή αγάπη, οπότε αποφασίσαμε εδω στο Three Pixels Lab να σας ενημερώσουμε λεπτομερώς για αυτό το νέο ηλεκτρικό τρόπο να κινείστε στη πόλη με ευκολία.

Το Seat MO eScooter 125 αποτελεί μία οικολογική λύση μετακίνησης φτιαγμένη για τη ζωή του μέλλοντος. Είναι 100% ηλεκτρικό και δεν παράγει ούτε θόρυβο ούτε εκπομπές. Βέβαια το πρώτο αποτελεί χαρακτηριστικό που έχει πολυσυζητηθεί από τότε που μπήκαν στη ζωή μας τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα, τόσο όσον αφορά στην οδηγική αίσθηση όσο και στην ενεργητική ασφάλεια. Αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία.

Seat MO eScooter 125

Το Seat MO eScooter 125 διαθέτει μία αφαιρούμενη μπαταρία τύπου τρόλεϋ ώστε να μπορείτε να την αποσυνδέετε εύκολα και να την μεταφέρετε μαζί σας για να τη φορτίσετε. Μία πλήρως φορτισμένη μπαταρία θα σας δώσει αυτονομία εμβέλειας περίπου 137 χιλιομέτρων. Η φόρτιση μίας πλήρως εξαντλημένης μπαταρίας απαιτεί περίπου 6 ώρες.

Διατίθεται σε 3 διαφορετικά χρώματα, daring red, dark aluminum matt και oxygen white matt. Επίσης μπορείτε να διαλέξετε να κινείστε με 3 διαφορετικά προφίλ οδήγησης, eco για ελαχιστοποίηση χρήσης της μπαταρίας, city για εξισορρόπηση εξοικονόμησης μπαταρίας και διατήρησης επιδόσεων και sport όπου προσφέρεται περισσότερη ταχύτητα και καλύτερες επιδόσεις. Στη λειτουργία sport το Seat MO eScooter 125 επιταχύνει από 0 σε 50 χλμ/ώρα σε 3,9 δευτερόλεπτα, ενώ φτάνει τη τελική ταχύτητα των 95 χλμ/ώρα.

Seat MO eScooter 125

Στο θέμα πρακτικότητας ξεχωρίζει ο χώρος για δύο κράνη κάτω από το κάθισμα, πράγμα αρκετά εντυπωσιακό εάν αναλογιστεί κανείς το μικρό μέγεθος του σκούτερ, και η δυνατότητα να μείνετε συνδεδεμένοι με το όχημα ενώ βρίσκεστε μακριά από αυτό. Μπορείτε να χρησιμοποιήστε το smartphone σας για να βρείτε ακριβώς που παρκάρατε. Και με το “κοινόχρηστο” κλειδί μπορείτε να στείλετε κάποιον φίλο να το πάρει.

Η τιμή του Seat MO eScooter 125 είναι στα 6.790 ευρώ για το άσπρο και στα 6.890 ευρώ για το κόκκινο και το γκρι χρώμα.

Πηγή – Seat