Ένα χρόνο μετά την κυκλοφορία του PlayStation 5, πολλές αγωγές από μεριάς Sony αλλά και μιας πρόσφατης πατέντας που κατέθεσε η εταιρεία, έχουμε πλέον επίσημα νέα Dualsense και Console Covers για το PlayStation 5 σε νέα χρώματα. Η Galaxy Collection όπως την ονόμασε η εταιρεία θα αποτελείται από 5 χρώματα, τα Nova Pink, Starlight Blue, Galactic Purple τα οποία είναι εντελώς καινούρια, καθώς και τα κλασσικά Black και Red που ενώ υπήρχαν μέχρι τώρα μόνο ως χρώματα στα χειριστήρια, πλέον θα υπάρχουν και ως καλύμματα.

Τώρα αρχίζει να βγάζει νόημα το διαρκές κυνηγητό της Sony εναντίον όλων των εταιρειών που έβγαζαν τα δικά τους faceplates. Πλέον, με την κυκλοφορία αυτών των προϊόντων, όποιο άλλο faceplate τρίτης εταιρείας θα συνιστούσε απώλεια εισοδημάτων για την Sony, τουλάχιστον με την μορφή που τα πωλούσαν τον τελευταίο χρόνο.

Τόσο τα Console Covers όσο και τα νέα Dualsense θα ξεκινήσουν να κυκλοφορούν από τον Ιανουάριο του 2022 παγκοσμίως. Η τιμή βέβαια στην οποία θα κυκλοφορήσουν παραμένει άγνωστη.

Περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να βρείτε και στο PlayStation Blog.

Διαβάστε επίσης: Ένα νέο Trademark του Splinter Cell κατατέθηκε από τη Ubisoft