Η Sony κυκλοφόρησε το νέο update για το PlayStation 4 το οποίο διαθέτει βελτιωμένη τη λειτουργία Party. Πλέον οι δυνατοί συμμετέχοντες διπλασιάστηκαν φτάνοντας τους 16. Επιπλέον, η Sony βελτίωσε τη συνδεσιμότητα, την ποιότητα ήχου καθώς και την προσβασιμότητα με ένα νέο feature όσον αφορά στο chat. Το τελευταίο, μετατρέπει όλες τις συνομιλίες του party σε κείμενο, το οποίο μάλιστα μπορεί να ακουστεί και από robot.

Ένα ακόμα μεγάλο feature στο update 7.0, είναι το remote play σε όλα τα smartphones και tablets που διαθέτουν έκδοση του Android 5.0 ή νεότερη. Και όχι μόνο σε συσκευές Xperia. Αυτό σημαίνει ότι το χαρακτηριστικό αυτό υπάρχει σε όλες τις κύριες πλατφόρμες, καθώς το iPhone και το iPad το πήραν νωρίτερα στη χρονιά. Σύμφωνα με την εταιρία μάλιστα, το feature αναβαθμίστηκε για iOS.

Τέλος, οι παίκτες πλέον μπορούν να συνδέσουν τα Dualshock 4 ασύρματα χειριστήρια, με Bluetooth. Έτσι, μπορούν να συνδεθούν με Android, iOS και Mac στις εκδόσεις Android 10, iOS 13, iPadOS 13 και macOS Catalina. Η αναβάθμιση θα κυκλοφορήσει μέσα στην εβδομάδα παγκοσμίως, οπότε θα τη δείτε στην κονσόλα σας σύντομα.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here