fbpx

PlayStation 5: Μπαράζ πληροφορίων έρχεται από το 4Chan

Tο 4Chan είναι το μέρος στο οποίο δημοσιεύτηκαν όλες οι νέες πληροφορίες για το PlayStation 5 και αν ισχύουν τότε θα πρόκειται για ένα δυνατό πλήγμα στον ανταγωνισμό.

Αρχικά, η επίσημη ανακοίνωσή του φαίνεται πως θα γίνει στις 5 Φεβρουαρίου σε ειδικό event. Στο συγκεκριμένο, η Sony θέλει να δώσει απαντήσεις σε πολλούς από τους γρίφους που περιβάλλουν τo PlayStation 5. Η συνέντευξη τύπου θα λάβει χώρα στο Sony Hall στην Νέα Υόρκη, το οποίο προμηθεύει και σπονσοράρει η ίδια εταιρεία. Εκεί θα δωθούν απαντήσεις για τον σχεδιασμό της κονσόλας, το UI και τεχνικά χαρακτηριστικά. Φυσικά, δεν θα λείψουν ομιλίες από εταιρείες παιχνιδιών και ανακοινώσεις για τα PS5 exclusives.

Φράσεις που έχουν συνδεθεί με το PayStation 5 είναι oι μηδαμινοί χρόνοι φόρτωσης των παιχνιδιών, γρήγορες λήψεις, ελευθερία λήψεων στο χρήστη και λήψη/stream των τίτλων. Καταλυτικό ρόλο στο τελευταίο θα διαδραματίσει και το PlayStation Now. Πρόκειται για μία λειτουργία που επιτρέπει την πρόσβαση σε παιχνίδια μέσω συνδρομής ή απλά αγοράζοντας τα. Για περιορισμένο χρονικό διάστημα και σε συγκεκριμένες χώρες, η Sony θα δίνει και μία τρίμηνη συνδρομή PS Now ώστε να το προωθήσει στο κοινό.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνει και το Remote Play. To τελευταίο θα επιτρέπει την μετάδοση των παιχνιδιών σε smartphones, tablets, laptops και desktops. Το μόνο που απαιτείται είναι σύνδεση στο ίντερνετ ώστε να επιτρέψει στο PS5 να λειτουργήσει ως βάση δεδομένων. Παράλληλα, νέες ενημερώσεις θα έρθουν και για την εφαρμογή στα κινητά ώστε να κάνουν πιο φιλόξενο για τον χρήστη το περιβάλλον.

PlayStation 5

Backwards Compatibility, τίτλοι, τιμή και ημερομηνία κυκλοφορίας

Ένα μεγάλο ερώτημα που ταλανίζει πολλούς fans είναι η υποστήριξη για παλαιότερους τίτλους. Οι κάτοχοι PS4 θα μπορούν πολύ εύκολα να μεταφέρουν όλα τους τα παιχνίδια στην νέα κονσόλα. Ενώ το ίδιο θα ισχύσει και για τα saves/backups. Ωστόσο, αυτό που είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρον είναι η δυνατότητα να παιχθούν όλα τα παιχνίδια των προηγούμενων κονσολών, συμπεριλαμβανομένου και του PSP, στο PS5. Το ίδιο, όμως, θα ισχύσει και για τα αξεσουάρ του PS4, όπως το DualShock 4.

Kατά την κυκλοφορία του θα συνοδευτεί από τα Gran Turismo 7, MLB The Show 21, Demon Souls Remastered, Godfall και Legendz. Φυσικά έχουν διαρρεύσει και τα νέα Horizon, Spider Man, Crash Bandicoot, Final Fantasy 16 και Resident Evil. Ακόμη, πληροφορίες θέλουν και άλλα μεγάλα studio να εργάζονται σε νέους τίτλους, όπως η Naughty Dog.

To PlayStation 5 θα κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο του 2020 στα 449€. Θα είναι άμεσα διαθέσιμο για προπαραγγελία σε πολλές χώρες από την ημέρα του press conference. Η Sony αναμένεται να επιστρέψει φέτος στην E3 με πλήθος πληροφορίων εν όψει της κυκλοφορίας του PS5.

READ MORE

PlayStation 5: Ξεκίνησαν οι προ-παραγγελίες στην Ελλάδα

Με τη Microsoft να έχει ανοίξει τα χαρτιά της σχετικά με την αγορά της Ελλάδας όσο αφορά στις επερχόμενες κονσόλες, σειρά έχει η Sony...

Touring Superleggera Aero 3: Ένα διθέσιο έργο τέχνης διαμορφωμένο από τον άνεμο

Η Touring (ή ολογράφως, Carrozzeria Touring Superleggera), η θρυλική εταιρεία coachbuilding από το Μιλάνο, υπεύθυνη για την κατασκευή αυτοκινήτων όπως την Aston Martin DB4,...

Playstation 5 vs Xbox Series X: Οτιδήποτε γνωρίζουμε μέχρι τώρα

Η νέα γενιά είναι κοντά και τα Playstation 5 και Xbox Series X είναι οι πρωτεργάτες αυτής της γενιάς. Το μεγαλύτερο ερώτημα των gamers...

FIND US ON

5,489FansLike
727FollowersFollow
303FollowersFollow
1,570SubscribersSubscribe