Το πίσω μέρος του Xbox Series X έχει αποτελέσει αντικείμενο συζήτησης από τότε που η AMD χρησιμοποίησε μια ψεύτικη φωτογραφία της επερχόμενης κονσόλας ως μέρος της παρουσίασης της CES. Τώρα, οι φωτογραφίες που έχουν εμφανιστεί τις τελευταίες ώρες, που αντιστοιχούν σε μια πρωτότυπη μονάδα που μπορεί να δώσει κάποια ένδειξη για το τι προετοιμάζεται να κάνει η Microsoft.

Xbox Series X

Αρχικά οι φωτογραφίες του Xbox Series X εμφανίστηκαν στο Twitter και επιβεβαιώνονται ως αυθεντικές από τον Brad Sams του Thurrott. Οι εικόνες δείχνουν δύο θύρες USB-A στο πίσω μέρος και μία στο μπροστινό μέρος, μία έξοδο HDMI, μία οπτική έξοδος ήχου και ένα power-in. Μια άλλη μυστήρια ορθογώνια θύρα είναι ακόμα άγνωστο για ποιά χρήση προορίζεται. Η μονάδα επισημαίνεται με σειριακό αριθμό και φέρει την ετικέτα “Xbox Product Name Placeholder”.

Ακόμη και αν είναι αυθεντικές, οι φωτογραφίες δεν πρέπει να θεωρηθούν ως ενδεικτικό ενός τελικού προϊόντος το οποίο πρόκειται να κυκλοφορήσει σε ένα χρόνο περίπου απο τώρα. Είναι περισσότερο από πιθανό ότι η Microsoft θα μπορούσε να αλλάξει το σχεδιασμό καθώς σχεδόν πάντα τα πρότυπα δεν είναι ίδια με τις τελικές μονάδες. Ωστόσο, οι εικόνες υποδεικνύουν ορισμένες αποφάσεις από την πλευρά της Microsoft.

 

Αγαπώ το gaming και την τεχνολογία γενικότερα. Gadgetακιας μέχρι αηδίας και δεν υπάρχει κινητό που να μου ξεφύγει!