Είναι γνωστό πως η έκθεση E3 2020 είναι μια από τις μεγαλύτερες εκθέσεις τεχνολογίας παγκοσμίως. Ο κόσμος κάθε χρόνο περιμένει αυτή τη στιγμή στις αρχές του καλοκαιριού, όπου θα μεταφερθεί στην πόλη του Los Angeles, είτε αυτοπροσώπως είτε μέσω των media που ακολουθεί.

Η E3 2020 είναι μια έκθεση που θα κεντρίσει αρκετό ενδιαφέρον και φέτος. Αναμένεται να λάβει χώρα στο διάστημα 9-11 Ιουνίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Los Angeles, στην Santa Monica. Είμαστε στην εποχή νέας γενιάς κονσολών και ασφαλώς οι φήμες φουντώνουν μέρα με την μέρα. Σίγουρα όλοι θα θέλαμε να δούμε πολλές ανακοινώσεις από τις αγαπημένες μας εταιρείες κατά την διάρκεια της έκθεσης. Ωστόσο, πολλές από αυτές, επιλέγουν να κρατήσουν τα χαρτιά τους κλειστά και να δώσουν μόνο τις απαραίτητες πληροφορίες στο κοινό.

Ποιές εταιρείες θα συμμετέχουν

Όπως έχει γίνει ήδη γνωστό μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της έκθεσης, υπάρχουν ορισμένες εταιρείες που έχουν ήδη δηλώσει συμμετοχή. Ασφαλώς η λίστα αυτή αναμένεται να αυξηθεί δραματικά την ερχόμενη περίοδο και δεν είναι η τελική. Προς το παρόν, έχουμε τις συμμετοχές των:

Company NameWebsite
Activision Publishing, Inc.www.activision.com
Amazon Game Studioswww.amazongames.com
BANDAI NAMCO Entertainment America Inc.www.bandainamcoent.com
Bethesda Softworkswww.bethsoft.com
Capcom USA, Inc.www.capcom.com
Deep Silver, Inc.www.deepsilver.com
Epic Games Inc.www.epicgames.com
GungHo Online Entertainment Americawww.gunghoonline.com
HORI USAstores.horiusa.com
Kalypso Media Groupwww.kalypsomedia.com
KontrolFreekwww.kontrolfreek.com
NCSOFTwww.ncsoft.com
nDreamswww.ndreams.com
Nintendo of America Inc.www.nintendo.com
NVIDIAwww.nvidia.com
Oculus from Facebookwww.oculus.com
RDS Industries Inc.Coming Soon
Rebellionwww.rebellion.com
SEGAwww.sega.com
Square Enix, Inc.www.square-enix.com
Take-Two Interactive Softwarewww.take2games.com
THQ Nordicwww.thqnordic.com
Ubisoft Entertainment SAwww.ubi.com
UnnamedVR by Paracosmawww.paracosma.com
Warner Bros. Gameswww.warnerbros.com
Xboxwww.xbox.com
XSEED Gameswww.xseedgames.com
Xsollawww.xsolla.com

 

Η παραπάνω λίστα είναι η επίσημη που έχει ανακοινωθεί από τους υπευθύνους της E3 2020 και σίγουρα θα γεμίσει στην πορεία.

Εσείς ποιά εταιρεία παρακολουθείτε και περιμένετε νέα και ανακοινώσεις από αυτή; Πείτε μας στα σχόλια τι είναι αυτό που περιμένετε να ακούσετε πιο πολύ στην φετινή έκθεση.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.