Στο σημερινό Apple Event η εταιρεία μας ανακοίνωσε το νέο επανασχεδιασμένο Apple Watch Series 7 με έναν νέο μεγαλύτερο σχεδιασμό, νέα οθόνη, μικρότερα bezel, μεγαλύτερη αντοχή, ταχύτερο και πολλά άλλα. Εκτός αυτών, οι διστάσεις των νέων smartwatch τα καθιστούν τα μεγαλύτερα της Apple, μέχρι στιγμής.

Ξεκινώντας από την οθόνη, να πούμε πως πλέον προσφέρει ένα softer-edged design. Η μεγαλύτερη οθόνη προσφέρει πλέον 70% μεγαλύτερη φωτεινότητα. Όσο για το “εσωτερικό” της οθόνης, εκεί μπορούμε να βρούμε ένα πλήρες πληκτρολόγιο για να πληκτρολογήσουμε το οτιδήποτε. Επίσης υπάρχουν και νέες “οθόνες” όπου προσφέρουν περισσότερες πληροφορίες στον χρήστη. Τα κουμπιά που υπάρχουν στις εφαρμογές έχουν γίνει μεγαλύτερα, έτσι ώστε να πατιούνται πιο εύκολα.

Apple Watch Series 7

Η διάρκεια μπαταρίας βρίσκεται στις 8 ώρες, φορτίζοντας 33% ταχύτερα σε σχέση με άλλες εκδόσεις, βγάζοντας έτσι μια πλήρη φόρτιση σε 45 λεπτά.

Υπάρχουν αλλαγές και στην εφαρμογή εξωτερικής ποδηλασίας. Συγκεκριμένα το ρολόι θα σταματά να καταγράφει πρόοδο όταν κάνετε διάλειμμα. Εκτός αυτού, είναι σε θέση να αντιληφθεί πτώση ή κάποια άλλη δυσκολία, μαζί με κάποιες άλλες πληροφορίες, θα μπορεί να καλέσει υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης.

Το Apple Watch Series 7 θα έρθει στα εξής χρώματα: μαύρο, χρυσό, μπλε, κόκκινο και ένα βαθύ πράσινο. Αναμένεται να κυκλοφορήσει κάποια στιγμή στο φθινόπωρο με την τιμή του να ξεκινά στα $399.