Αν αναρωτιέστε τι μπορεί να είναι τα Razer Gaming Finger Sleeves, το ίδιο αναρωτιόμαστε και εμείς. Φαίνεται πως πρόκειται για μια νέα προσπάθεια της Razer να προσεγγίσει ακόμα περισσότερο τους mobile gamers, μιας και τα νέα gaming…”γάντια” για τα δάχτυλά σας έρχονται για να κάνουν την gaming εμπειρία σας στο κινητό, ακόμα καλύτερη.

Στην πρόσφατη παρουσίασή της, η Razer ανακοίνωσε τα Razer Gaming Finger Sleeve. Πρόκειται για υψηλής ευαισθησίας γάντια, με ειδικό ύφασμα ιδιαίτερα “φιλικό” προς τις οθόνες των κινητών. Φορώντας τα, ο χρήστης δεν θα ιδρώνει στα δάχτυλα ούτε θα έχει δύσκολα πατήματα προς την οθόνη, καθιστώντας έτσι την gaming εμπειρία ακόμα πιο συναρπαστική.

Razer Gaming Finger Sleeve

Τα νέα γάντια τη Razer, είναι αρκετά λεπτά αφού έχουν πάχος μόλις 0,8mm. Χαρακτηρίζονται ως “αέρινα”, αφού απορροφούν τον ιδρώτα και διατηρούν τα δάχτυλά σας στεγνά και δροσερά για απόλυτη άνεση, επιτρέποντάς σας να παίζετε με κορυφαία απόδοση για ώρες. Ασφαλώς, όταν αφαιρεθούν, μπορούν να πλυθούν στο χέρι είτε σε πλυντήριο για μελλοντική χρήση.

Razer Gaming Finger Sleeve

Τα Razer Gaming Finger Sleeve είναι αρκετά άνετα και βολικά για όλα τα χέρια. Είναι εύκαμπτα και μπορούν να εφαρμόσουν καλά σε κάθε δάχτυλο. Από την άλλη μεριά, στο σημείο που γίνεται η επαφή με το κινητό, τα γάντια της Razer είναι συμβατά σχεδόν με όλες τις οθόνες κινητών.

Razer Gaming Finger Sleeve

Και ενώ κάπου εδώ ίσως οι περισσότεροι να περιμένατε να ακούσετε μια εξωφρενική τιμή, η Razer αποφασίζει να διαθέσει στην αγορά τα γάντια για τα δάχτυλα μόλις στα 9,99€.

Περισσότερες πληροφορίες για τα Razer Gaming Finger Sleeve θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.