Μεταξύ των πολλών ανακοινώσεων που είδαμε από την Apple κατά τη διάρκεια του event της, ήταν και αυτή των νέων χρωμάτων για το HomePod Mini. Το φορητό ηχείο πλέον έρχεται σε πέντε νέα χρώματα, δίνοντας περισσότερες επιλογές στους χρήστες.

Το HomePod Mini αρχικά είχε κυκλοφορήσει σε μαύρο και λευκό και πλέον μπορείτε να το αγοράσετε σε πορτοκαλί, κίτρινο και μπλε. Το χρώμα φαίνεται και σε διαφορετικά κομμάτια του σχεδιασμού. Το υφασμάτινο κάλυμμα έχει το ίδιο χρώμα με το ηχείο, ενώ αποχρώσεις του χρώματος βλέπουμε και στα πλήκτρα.

Πέρα από το χρώμα, δεν υπάρχει κάτι νέο στο ηχείο της Apple. Τα features και η ποιότητα ήχου που προσφέρει είναι η γνωστή, ενώ φυσικά υπάρχει και η ψηφιακή βοηθός, Siri. Έτσι, μπορείτε να χρησιμοποιείτε το ηχείο με τη φωνή σας, όπως κάνετε και με το iPhone ή το iPad σας.

Αξίζει να σημειωθεί πως αν έχετε περισσότερα από ένα HomePod Minis, αυτά μπορούν να συνεργαστούν για να προσφέρουν ένα stero setup στο ίδιο δωμάτιο ή να παίζουν διαφορετική μουσική σε διαφορετικά δωμάτια, ταυτόχρονα. Η μεταφορά μουσικής από το iPhone στο HomePod Mini είναι πολύ εύκολη, αφού αρκεί να τοποθετήσετε το πρώτο απέναντι στο δεύτερο και να μεταφέρετε ό,τι θέλετε. Με τον ίδιο τρόπο μπορείτε να κάνετε την αναπαραγωγή να επιστρέψει στο iPhone.

Τα νέα χρώματα θα είναι διαθέσιμα το Νοέμβριο και το ηχείο θα εξακολουθήσει να κοστίζει $99.