Ένας νέος διαχειριστής κωδικών πρόσβασης σύμφωνα με το Kickstarter έχει κυκλοφορήσει αυτήν την εβδομάδα, το οποίο ακούει στο όνομα Hoplite Key, που δημιουργήθηκε για να διατηρήσει όλους τους κωδικούς πρόσβασής σας και τα σχετικά δεδομένα σας (διεύθυνση URL, στοιχεία σύνδεσης, σημειώσεις …) στην εσωτερική του μνήμη.

Κάθε φορά που αποθηκεύετε κωδικούς πρόσβασης και συσχετισμένα δεδομένα στο Hoplite, όλα αυτά κρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας αλγόριθμο AES-256-CBC στρατιωτικού τύπου και στη συνέχεια επανακρυπτογραφούνται χρησιμοποιώντας αλγόριθμο ChaCha20 αποδεδειγμένο και εξαιρετικά γρήγορο. Παρακολουθήστε το βίντεο επίδειξης παρακάτω για μια επισκόπηση του τι μπορείτε να περιμένετε από την κρυπτογράφηση και την ασφάλεια του Hoplite Key.

Χαρακτηριστικά που θέτουν τον διαχειριστή κωδικών πρόσβασης Hoplite Key εκτός από άλλα που κυκλοφορούν στην αγορά:

– Ασφαλής: εσείς και μόνο εσείς έχετε πρόσβαση στους κωδικούς πρόσβασής σας. Το Hoplite δεν είναι συνδεδεμένο σε κανένα δίκτυο και δεν χρησιμοποιεί τεχνολογία cloud, επομένως τα δεδομένα δεν μπορούν να διαρρεύσουν. Κάθε μοναδικό κομμάτι δεδομένων αποθηκεύεται στη συσκευή υλικού και εξασφαλίζεται με στρατιωτική κρυπτογράφηση.

– Εύκολο στη χρήση: συνδέστε το Hoplite στον υπολογιστή ή στη συσκευή χειρός, ξεκινήστε την εφαρμογή σύντροφος και εισάγετε τον κύριο κωδικό πρόσβασης. Τίποτα περισσότερο να κάνετε, έχετε πρόσβαση σε όλα τα πολύτιμα δεδομένα σας.

– Αξιόπιστο: όλα τα δεδομένα αποθηκεύονται σε Hoplite μνήμες, έτσι οι μνήμες πρέπει να είναι πραγματικά ισχυρές. Έτσι, επιλέγουμε την πιο αξιόπιστη τεχνολογία μνήμης που θα μπορούσαμε να βρούμε και διπλασιάσαμε τις μνήμες για να έχουμε ένα αντίγραφο ασφαλείας. Το περίβλημα είναι θωρακισμένο και αδιάβροχο.

– Όμορφες συσκευές κρυπτογράφησης δεν χρειάζεται να είναι άσχημες. Σχεδιάσαμε ένα μικρό, εύχρηστο, ελαφρύ και εξαιρετικά ανθεκτικό περίβλημα, ενώ εστιάζουμε στην ελκυστικότητά του. Hoplite χρησιμοποιείται όλη την ημέρα, οπότε πρέπει να είναι ωραίο να ταιριάζει στην επιφάνεια εργασίας σας.

Ο διαχειριστής κωδικών πρόσβασης Hoplite Key είναι πλέον διαθέσιμος μέσω του Kickstarter με τις υποσχέσεις του earlybird διαθέσιμες από € 59 ή περίπου £ 53, ενώ η παγκόσμια παράδοση αναμένεται να ξεκινήσει κάποια στιγμή κατά τη διάρκεια του Μαρτίου του 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here