Η Κινέζικη εταιρεία περιγράφει το Mi Watch ως ένα “μικρό κινητό στον καρπό του χρήστη”. Πράγματι, ο ισχυρισμός της δεν απέχει από την πραγματικότητα καθώς το Mi Watch μπορεί να δέχεται και να πραγματοποιεί τηλεφωνικές κλήσεις αυτόνομα (υποστηρίζει eSIM).

Mi Watch

Εσωτερικά θα τρέχει με έναν Qualcomm Snapdragon Wear 3100 4G και ενσωματώνει 1GB RAM και 8GB αποθηκευτικού χώρου. Η μπαταρία θα ανέρχεται στα 570mAh και όπως όλα δείχνουν θα είναι η μεγαλύτερη που έχουμε συναντήσει σε smartwatch. Η Xiaomi αναφέρει πως θα εξασφαλίζει στην συσκευή έως και 36 ώρες αυτονομίας με ενεργοποιημένο το 4G. Επιπλέον, διαθέτει WiFi, NFC και Bluetooth καθώς και αισθητήρα μέτρησης καρδιακών παλμών. Έχει επίσης χαρακτηριστικά που σχετίζονται με την άσκηση και την υγεία όπως παλμικό οξύμετρο, παρακολούθηση ύπνου, ένα χαρακτηριστικό που η εταιρεία ονομάζει body energy monitoring κ.ά. Ασφαλώς και είναι αδιάβροχο για κολύμπι και λοιπές δραστηριότητες.

Mi Watch

Στο λογισμικό έχουμε το Wear OS της Google, το οποίο φέρει το skin της Xiaomi, το MIUI For Watch. Τέλος, το Mi Watch θα διαθέτει και το δικό του app store.

Το νέο smartwatch της Xiaomi θα κυκλοφορήσει στις 11 Νοεμβρίου αρχικά μόνο στην Κίνα στην τιμή των 167€. Τον Δεκέμβριο αναμένεται και μία έκδοση ανοξείδωτου ατσαλιού με μεταλλική καδένα στα 260€. Περισσότερες πληροφορίες για το Mi Watch μπορείτε να βρείτε στο επίσημο βίντεο που εξέδωσε η Xiaomi:

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here