Όπως σας είχαμε ενημερώσει από το πρωί η Ubisoft σήμερα είχε προγραμματίσει να αποκαλύψει το νέο παιχνίδι Tom Clancy’s. Πράγματι πριν από μερικά λεπτά, αποκαλύφθηκε το Tom Clancy’s XDefiant, τη νέα προσθήκη στη σειρά παιχνιδιών. Πρόκειται για ένα shooter 6v6, που διαθέτει χαρακτήρες από διάφορους τίτλους του universe του Tom Clancy’s. Επιπλέον, θα είναι εντελώς δωρεάν, με beta να ξεκινά στις 5 Αυγούστου σε PC.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης, είδαμε αρκετά maps, χαρακτήρες και ικανότητες. Ένα αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό έχει να κάνει με το playstyle customization, με τους παίκτες να έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν ένα faction από το σύμπαν του Tom Clancy. Σε αυτά θα προστεθούν και άλλα μετά την κυκλοφορία.

Επιπλέον, η ομάδα του XDefiant υπογράμμισε ότι έχει δώσει μεγάλο βάρος στο gunplay του παιχνιδιού. Υπάρχει μια μεγάλη ποικιλία από attachments, που έχουν δημιουργηθεί κατάλληλα ώστε να επηρεάζουν αισθητά τη συμπεριφορά των όπλων. Στα loadouts υπάρχουν κλασικά δύο όπλα, ενώ τα όπλα δεν περιορίζονται από τα factions. Επιπλέον, το παιχνίδι διαθέτει πολλαπλά game modes, όπως τα Domination και Escort.

Το Tom Clancy’s XDefiant θα κυκλοφορήσει για PlayStation 4, PlayStation 5, Xbox One, Xbox Series X και S, Google Stadio, Amazon Luna και Ubisoft Connect. Όπως προαναφέραμε, θα υπάρχει beta που θα ξεκινήσει στις 5 Αυγούστου για PC. Μπορείτε να κάνετε την εγγραφή σας για τη beta, εδώ.