Όπως ενημερώνεται το Three Pixels Lab, διέρρευσε footage από το ακυρωμένο Tie-in VideoGame της ακυκλοφόρητης ταινίας Spider-Man 4.

Το Spider-Man 4 ήταν η προγραμματισμένη συνέχεια του Spider-Man 3, για την τέταρτη ταινία της σειράς ταινιών Spider-Man της Sony Pictures και είχε προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 6 Μαΐου 2011. Παρά τη αδιάφορη υποδοχή των θαυμαστών στο τρίτο μέρος, οι καλές εισπράξεις στο box office έπεισαν τη Sony να επιχειρήσει να κάνει μια τέταρτη ταινία. Η ανάπτυξη ξεκίνησε το 2008, με τον Sam Raimi να συνδέεται με τη σκηνοθεσία και το βασικό καστ των προηγούμενων ταινιών να επιστρέφει. Η Sony προσέλαβε τον James Vanderbilt τον Οκτώβριο του 2008 για να γράψει το σενάριο, αφού όπως διαβάζει το Three Pixels Lab σε αρχειοθετημένο άρθρο, επικοινώνησε πρώτα με τον David Koepp, σεναριογράφο της πρώτης ταινίας.

Spider-Man 4Από τον Vanderbilt ζητήθηκε να αναλάβει και τα σενάρια για το Spider-Man 5 και το Spider-Man 6. Ωστόσο, χάρη στο footage που διέρρευσε και μπορείτε να δείτε παρακάτω στο άρθρο του Three Pixels Lab, φαίνεται πως πριν ακόμα γραφτεί το σενάριο για το Spider-Man 4, ένα tie-in VideoGame της ακυκλοφόρητης πλέον ταινίας ήταν υπό προχωρημένη ανάπτυξη.

tobey maguireΑν και αυτή η έκδοση του VideoGame δεν ήταν καθόλου ολοκληρωμένη σε μορφή, οι μηχανισμοί για την κίνηση και την επίθεση φαίνονται να είναι σε αρκετά ανεπτυγμένο στάδιο. Τα στοιχεία του περιβάλλοντος δεν είναι όμως τελικά, καθώς όπως διαβάζει το Three Pixels Lab στην περιγραφή του βίντεο “τα περισσότερα στοιχεία/μενού αποτελούν ανακύκλωση από το παιχνίδι Prototype του 2009“. Δείτε παρακάτω το βίντεο.

Sam RaimiΌμως, τι πήγε στραβά στην κυκλοφορία της ταινίας Spider-Man 4; Όπως πληροφορείται το Three Pixels Lab από δημοσίευμα του Vulture, διαφωνίες μεταξύ της Sony και του Raimi απειλούσαν να απομακρύνουν την ταινία από την προβλεπόμενη ημερομηνία κυκλοφορίας της 6ης Μαΐου 2011. Τελικά η Sony Pictures ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2010 ότι τα σχέδια για το Spider-Man 4 είχαν ακυρωθεί λόγω της αποχώρησης του Raimi από το έργο. Ο Raimi φέρεται να τερμάτισε τη συμμετοχή του λόγω της αμφιβολίας του ότι θα μπορούσε να ανταποκριθεί στην προγραμματισμένη ημερομηνία κυκλοφορίας στις 6 Μαΐου 2011, ενώ ταυτόχρονα παραδέχτηκε ότι ήταν “πολύ δυσαρεστημένος” με τον τρόπο που είχε εξελιχθεί όλη η κατάσταση με το Spider-Man 3 και ήταν υπό πίεση να κάνει την τέταρτη ταινία όσο καλύτερη μπορούσε.

Ο Raimi φέρεται να εργάστηκε σε τέσσερις εγγραφές του σεναρίου με πολλούς διαφορετικούς σεναριογράφους και όμως μετά από τόσες προσπάθειες εξακολουθούσε να “μισεί” το ακυρωμένο πλέον Spider-Man 4.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!