Το Life is Strange: True Colors λαμβάνει πολλές αρνητικές κριτικές και αυτό οφείλεται σε ένα βαθμό σε μια σημαία. Πρόκειται για μια σημαία του Θιβέτ που βρίσκεται πάνω από την είσοδο του καταστήματος Treasures of Tibet. Η εν λόγω σημαία συμβολίζει το κίνημα ανεξαρτησίας του Θιβέτ και έχει απαγορευτεί στην Κίνα. Ναι, οι Κινέζοι είναι και πάλι στην επικαιρότητα για τους λάθος λόγους.

Οι κριτικές του Life is Strange: True Colors είναι “Very Positive” στο Steam, επομένως θα λέγαμε ότι η σημαία δεν έχει επηρεάσει ιδιαίτερα την κατάσταση. Ωστόσο, η πλειονότητα των αρνητικών κριτικών προέρχονται από Κινέζους, που είναι έντονα δυσαρεστημένοι με αυτή τη μικρή λεπτομέρεια. Φυσικά, οι Κινέζοι έχουν δείξει και στο παρελθόν ότι δεν τους απασχολεί αν πρόκειται για λεπτομέρεια ή όχι. Θυμίζουμε ότι το Devotion είχε πλημμυρίσει με αρνητικές κριτικές, επειδή περιείχε ένα reference σε meme που συνέκρινε τον Κινέζο πρόεδρο με τον Winnie.

Να σημειώσουμε ότι ο πρόσφατος περιορισμός στο gaming στην Κίνα έχει επιβληθεί στα online παιχνίδια. Επομένως, offline παιχνίδια όπως το νέο Life is Strange παίζονται κανονικά στη χώρα και ως εκ τούτου οι παίκτες έχουν παίξει αρκετές ώρες ώστε να έχουν διαμορφώσει άποψη.

Μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review για το Life is Strange: True Colors, πατώντας εδώ.