Όπως ενημερώθηκε το Three Pixels Lab, το Netflix Games έκανε το ντεμπούτο του και υπόσχεται “ένα νέο τρόπο διασκέδασης για φορητές συσκευές“.

Το Netflix εγκαινιάζει σειρά παιχνιδιών για φορητές συσκευές και ανακοινώνει το παγκόσμιο λανσάρισμα των πρώτων gaming τίτλων: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Το Παιχνίδι, Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up. Πρόσβαση στα παιχνίδια έχουν από σήμερα, 3 Νοεμβρίου 2021, όλοι όσοι συνδέονται στο Netflix από φορητές συσκευές Android, ενώ σύντομα θα ακολουθήσουν και οι συσκευές iOS.

Λατρεύουμε τα παιχνίδια, είτε είναι παιχνίδια σωματικής επαφής (Το Πάτωμα Είναι Λάβα), είτε εγκεφαλικά (The Circle), είτε Παιχνίδια του Καλαμαριού 😉. Λατρεύουμε επίσης να ψυχαγωγούμε τα μέλη μας. Γι’ αυτό είμαστε ενθουσιασμένοι για το παγκόσμιο λανσάρισμα των πρώτων παιχνιδιών του Netflix για φορητές συσκευές”, μοιράστηκε το Netflix σε σχετικό blog post για το Netflix Games.

“Από σήμερα, τα μέλη σε κάθε γωνιά του κόσμου θα μπορούν να παίζουν πέντε παιχνίδια για φορητές συσκευές: Stranger Things: 1984, Stranger Things 3: Το Παιχνίδι, Shooting Hoops, Card Blast και Teeter Up. Είτε αναζητάτε ένα απλό παιχνίδι που μπορείτε να ξεκινήσετε από το μηδέν, είτε μια συναρπαστική εμπειρία που σας επιτρέπει να ανακαλύψετε περισσότερα για τις αγαπημένες σας ιστορίες, στόχος μας είναι να δημιουργήσουμε έναν κατάλογο παιχνιδιών που θα προσφέρει επιλογές για όλους. Βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια για τη δημιουργία μιας σπουδαίας εμπειρίας παιχνιδιού και ανυπομονούμε να σας παρασύρουμε μαζί μας σε αυτό το ταξίδι”, διαβάζουμε στη συνέχεια του blog post όπου η εταιρεία μας ενημερώνει για το πού είναι διαθέσιμη η υπηρεσία, ποια παιχνίδια είναι διαθέσιμα και το όραμα για το Netflix Games.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα!