Ύστερα από τη μεγάλη επιτυχία που γνώρισε όταν κυκλοφόρησε στις 25 Αυγούστου, ο τίτλος της Double Fire, Psychonauts 2, πρόκειται να λάβει ένα μεγάλο Quality Of Life Update. O lead designer της εταιρείας, Seth Marinello, περιγράφει μέσα από ένα ολοκαίνουργιο trailer, όλα τα νέα χαρακτηριστικά που αναμένονται στο επερχόμενο update. Όπως είναι φυσικό και επόμενο, στο νέο αυτό βίντεο, περιέχονται και μερικά spoilers, οπότε αν δεν έχετε ολοκληρώσει το Psychonauts 2 ακόμα, καλύτερα θα ήταν να μην το δείτε.

Ένα από τα πιο αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του νέου μεγάλου update τώρα, αποτελεί το Otto Shot, το οποίο μπορούν να ξεκλειδώσουν οι παίκτες in-game, αφού ολοκληρώσουν την ιστορία. Το νέο αυτό αντικείμενο, μπορεί να εντοπίσει Figments, PSI Challenge Cards, και πολλά άλλα που βρίσκονται κοντά στον Raz. Με αυτόν το τρόπο, ο τίτλος βοηθάει αρκετά περισσότερο τους completionists να βρουν όποια collectibles τους λείπουν πολύ πιο εύκολα. Σε συνδυασμό με το Otto Shot, προστέθηκαν και checkmarks στις Fast Travel περιοχές, έτσι ώστε να γνωρίζετε αν έχετε συλλέξει όλα τα collectibles σε κάθε level.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε ολόκληρο το βίντεο, στο οποίο περιγράφονται αναλυτικά όλες οι νέες προσθήκες του τίτλου σχετικά με το επερχόμενο update, το οποίο αναμένεται μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

To Pshychonauts 2, βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε Xbox Series X/S, Xbox One, PS4 και PC. Για περισσότερα gaming νέα, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Δείτε επίσης: Το Back 4 Blood έχει λιγότερους παίκτες από το Left 4 Dead 2