Με το Elden Ring να απέχει μόλις λίγους μήνες από την κυκλοφορία του, η Bandai Namco και η FromSoftware, έχουν αρχίσει δειλά δειλά να αποκαλύπτουν νέες πληροφορίες για τον άκρως αναμενόμενο τίτλο τους.

Πρόσφατα, οι εταιρείες μας πρόσφεραν μια ευκαιρία να δούμε σε βάθος τον κόσμο του Elden Ring, με ένα gameplay trailer περίπου 20 λεπτών, ενώ και η Collector’s Edition του τίτλου, έχει πλέον και επίσημα αποκαλυφθεί. Αυτή η Συλλεκτική Έκδοση, στην πραγματικότητα, αποτελεί και ένα μέσο επιβεβαίωσης μερικών νέων λεπτομερειών, που δεν έχουν επιβεβαιωθεί ακόμα επίσημα. Οι λίστες για τις εκδόσεις PS5 και Xbox Series X/S των Collector’s Edition του Elden Ring στο GameStop, ισχυρίζονται ότι οι παίκτες στις κονσόλες νέας γενιάς, θα μπορούν να διαλέγουν μεταξύ ανάλυσης και απόδοσης, με δυο modes. To Graphics Mode το οποίο θα τρέχει σε 4K ανάλυση, και το Performance Mode, το οποίο θα τρέχει το game στα 60 FPS.

Elden Ring

Η Bandai Namco και η FromSoftware δεν το έχουν επιβεβαιώσει ακόμα, αλλά δεδομένου του πόσο τυπικό έχει γίνει αυτό στη βιομηχανία, είναι πολύ πιθανό το Elden Ring να διαθέτει αυτά τα δυο modes. Εάν εν τελεί όντως τα διαθέτει, θα είναι αρκετά ενδιαφέρον να δούμε πώς θα χειριστεί η κατάσταση με το Xbox Series S, μιας και η συγκεκριμένη κονσόλα δεν υποστηρίζει 4Κ ανάλυση.

Το Elden Ring δέχθηκε μια αναβολή πρόσφατα, και πρόκειται να κυκλοφορήσει τελικά για PS5, Xbox Series X/S, PS4, Xbox One και PC στις 25 Φεβρουαρίου 2022.

Δείτε επίσης: Το Marvel Game της Amy Hennig και της Skydance θα είναι Ant-Man ή Fantastic Four