Όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο καιρό, η Sony έχει μεγάλα σχέδια για να συνεχίσει να επεκτείνει την παρουσία της στον χώρο της βιομηχανίας, κυκλοφορώντας αρκετούς τίτλους της στην πλατφόρμα των PC, με το μεγαλύτερο port μέχρι σήμερα, να αποτελεί το God of War. Με ανακοίνωσή από την ίδια τη Sony, επιβεβαιώθηκε ότι η μεταφορά του action adventure τίτλου της Santa Monica, θα κυκλοφορούσε με υποστήριξη Nvidia DLSS και Reflex, ενώ τώρα, επιβεβαιώθηκε ότι θα υποστηρίζει και τη νέα τεχνολογίας της AMD.

Η επίσημη ιστοσελίδα της AMD σχετικά τη τεχνολογία FidelityFX Super Resolution (ή FSR), ενημερώθηκε πρόσφατα και η ενότητα που παραθέτει μερικά από τα παιχνίδια που πρόκειται να λάβουν την υποστήριξη αυτή στο μέλλον, περιλαμβάνει τώρα και το God of War. Περιλαμβάνονται επίσης διάφορα άλλα παιχνίδια όπως το The Elder Scrolls Online, το World of Warcraft: Shadowlands, το No Man’s Sky, το Hot Wheels Unleashed, το Ghostrunner και το Forspoken.

Η υποστήριξη της FSR τεχνολογίας ωστόσο, δεν είναι κάτι που η Sony έχει επιβεβαιώσει ακόμη επίσημα, αλλά αναμφισβήτητα αποτελεί ένα ευχάριστο γεγονός, να γνωρίζουμε ότι πρόκειται να υποστηριχθεί στην επερχόμενη έκδοση για PC.

Το God of War θα κυκλοφορήσει για PC στις 14 Ιανουαρίου του 2022 και τη μεταφορά του στην πλατφόρμα των PC, έχει αναλάβει η Jetpack Interactive.

Δείτε επίσης: Mario Party Superstars – Nintendo Switch Review