Η Ubisoft αποκάλυψε πριν λίγο πως το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιανουαρίου και θα περιλαμβάνει σύστημα cross-play Buddy Pass. Αυτό επιτρέπει σε μια παρέα τριών ατόμων να παίζει μαζί δωρεάν, αρκεί ένας από αυτούς να έχει αγοράσει το παιχνίδι, το οποίο θα περιλαμβάνει cross-play, cross-save και cross-progression.

Από σήμερα μπορείτε να προπαραγγείλετε το Tom Clancy’s Rainbow Six Extraction στα 49,99€ για κονσόλες και 39,99€ για PC. Μεταξύ των πολλών features που διαθέτει, θα βρείτε ένα progression system για τους Operators, τέσσερα επίπεδα δυσκολίας, 12 ολοκαίνουργια και απρόβλεπτα maps τριπλάσια σε μέγεθος σε σχέση με αυτά του Rainbow Six Siege, πάνω από 60 όπλα και δωρεάν υποστήριξη μετά την κυκλοφορία.

Κάθε αντίγραφο του παιχνιδιού θα δίνει δύο Buddy Pass tokens, που θα επιτρέπουν στους παίκτες να προσκαλούν τους φίλους τους να παίξουν δωρεάν για 14 ημέρες. Η πρόοδος που θα σημειώσουν στο διάστημα αυτό θα αποθηκευτεί, ώστε να μη χαθεί αν αγοράσετε το παιχνίδι. Όσοι προπαραγγείλουν θα πάρουν και το Orbital Decay Cosmetic Bundle, ενώ η Deluxe Edition θα έχει τρία bonus packs και θα κοστίζει 59,99€. Τέλος, όποιος έχει τόσο το Rainbow Six Siege όσο και το Rainbow Six Extraction θα λάβει το United Front Bundle, το οποίο περιέχει τέσσερα exclusive gearsets και για τα δύο παιχνίδια και θα ξεκλειδώσει τους 18 operators του Extraction στο Siege.