Η Rockstar δεν είχε ανακοινώσει κάτι σχετικά με την κυκλοφορία και την πορεία των remasters του GTA: The Trilogy – Definitive Edition. Αυτό μέχρι σήμερα, που ανάρτησε ένα blog post, για να απολογηθεί και να μας ενημερώσει πως θα επιλυθούν όλα τα προβλήματα αλλά και θα επιστρέψει “η κλασική καλή ποιότητα παιχνιδιών της Rockstar”.

Οι developers φαίνεται πως εργάζονται σκληρά για να επιλύσουν τα διάφορα τεχνικά προβλήματα που υπάρχουν, αλλά και βελτιώσουν γενικότερα αυτά τα remasters. Ουσιαστικά η Rockstar στοχεύει τα παιχνίδια αυτά να επιστρέψουν στο επίπεδο ποιότητας που τους αξίζει και γενικά προσφέρει η εταιρεία, όπως δηλώνει και η ίδια.

Εκτός αυτών, η Rockstar προσθέτει τις κλασικές PC εκδόσεις των GTA 3, Vice City και San Andreas στο Rockstar Store ως πακέτο, εκτός από τα remasters. Όποιος αγοράσει αυτήν τη “νέα” τριλογία πριν από τις 30 Ιουνίου σε υπολογιστή θα λάβει και τις κλασικές εκδόσεις δωρεάν.

Απόσπασμα από την ανάρτηση της Rockstar:

Πρώτον, θέλουμε να ζητήσουμε ειλικρινά συγγνώμη από όλους όσους αντιμετώπισαν προβλήματα παίζοντας αυτά τα παιχνίδια. Οι ενημερωμένες εκδόσεις αυτών των κλασικών παιχνιδιών δεν κυκλοφόρησαν σε μια κατάσταση που να πληροί τα δικά μας πρότυπα ποιότητας ή τα πρότυπα που περιμένουν οι θαυμαστές μας.[…] Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους για την υπομονή και την κατανόησή τους όσο εργαζόμαστε σε αυτά για να διασφαλίσουμε ότι αυτά τα παιχνίδια μπορεί να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις των παικτών.