Όπως μας είχε υποσχεθεί νωρίτερα φέτος, η Hopoo Games, φαίνεται ότι έχει ένα νέο επί πληρωμή Expansion στα σκαριά, για το εξαιρετικό Risk of Rain 2. Το νέο Expansion του τίτλου, θα ονομάζεται Survivors of the Void και αναμένεται να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του πρώτου τριμήνου του 2022. Αν και οι πληροφορίες που γνωρίζουμε είναι ακόμα ελάχιστες, ο Community Manager, Jonathan, έκανε μια μικρή παρουσίαση σχετικά με  το ολοκαίνουργιο εισερχόμενο mode στο παιχνίδι, με όνομα The Simulacrum.

Το Simulacrum είναι ένα wave-based arena mode, το οποίο οι παίκτες μπορούν να απολαύσουν είτε single player, είτε multiplayer. Οποιαδήποτε Artifacts έχετε ξεκλειδώσει προηγουμένως, μπορούν να χρησιμοποιηθούν κανονικά σε αυτό. Διαφορετικά, το mode θα είναι ατελείωτο, καθώς οι παίκτες παλεύουν να επιβιώσουν για όσο το δυνατόν περισσότερο, ενώ τα τέρατα αυξάνονται σε δυσκολία. Μαζί με κάποια random mutators για ορισμένα waves και τυχαία artifacts που ενεργοποιούνται για έναν γύρο, υπάρχει και ένα boss fight σε κάθε πέμπτο wave.

Ολοκληρώνοντας ένα wave, δημιουργείται ένα Void Potential, το οποίο επιτρέπει την επιλογή μεταξύ τριών στοιχείων. Θα συναντήσετε επίσης μερικά crates με αντικείμενα και άλλα πράγματα, αλλά αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να ξεπεράσετε το safe zone και να δεχτείτε damage. Μετά από κάθε bossfight, το safe zone θα μετακινείται, έτσι ώστε οι παίκτες να μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτήν την ευκαιρία για να ανοίξουν crates.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο:

Συνολικά, φαίνεται να αποτελεί μια νέα, πικάντικη προσθήκη στο Risk Of Rain 2, ειδικά για όσους επιζητούν λίγη γρήγορη δράση, καθώς και βετεράνους της σειράς που αναζητούν μια φρέσκια πρόκληση.

Μείνετε συντονισμένοι για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Survivors of the Void, στο ThreePixelsLab.gr.