Το Battlefield 2042 αποτελεί μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του, ένα από τα παιχνίδια με τις χειρότερες κριτικές στην πλατφόρμα του Steam. Το παιχνίδι έχει λάβει πάνω από 17.000 κυρίως αρνητικές κριτικές, μόνο δύο ημέρες μετά την πλήρη κυκλοφορία του, μιας και παίκτες που ήταν πρόθυμοι να ξοδέψουν περισσότερα χρήματα, είχαν πρόσβαση στο παιχνίδι από την περασμένη εβδομάδα.

Πιο συγκεκριμένα, το Battlefield 2042 βρίσκεται στην όγδοη θέση, στη λίστα με τα χειρότερα παιχνίδια του Steam, βάσει τις κριτικές από τους παίκτες. Επιπρόσθετα, όπως μπορείτε να δείτε και παρακάτω στη σχετική φωτογραφία, ο τίτλος έχει μια εξαιρετικά χαμηλή βαθμολογία από τους χρήστες και στο Metacritic.

Οι παίκτες φαίνεται να έχουν απογοητευτεί με ζητήματα όπως η έλλειψη του Leaderboard, άδειοι χάρτες και προβλήματα με τα οχήματα εντός του παιχνιδιού. Πρόσφατα, η DICE δημοσίευσε μια λίστα με γνωστά ζητήματα και bugs του Battlefield 2042, τα οποία η εταιρεία πρόκειται να ενημερώνει σε κυλιόμενη βάση.

Την περασμένη εβδομάδα, η DICE ανέπτυξε το πρώτο της update, το οποίο σύμφωνα με το studio, στοχεύει να επιλύσει ζητήματα που εντοπίστηκαν λίγο πριν από την έναρξη της early access.

“Τις επόμενες εβδομάδες, θα έχουμε περισσότερα να μοιραστούμε σχετικά με περαιτέρω επερχόμενες διορθώσεις, αλλαγές ισορροπίας και QoL βελτιώσεις“, δήλωσε ο Adam Freeman, επικεφαλής της κοινότητας της EA για τα ευρωπαϊκά studio της. “Μέσα στις επόμενες 30 ημέρες, προγραμματίζουμε να κυκλοφορήσουμε δύο επιπλέον ενημερώσεις, με την πρώτη να παρέχει περισσότερες διορθώσεις και βελτιώσεις που έχουμε εντοπίσει κατά τη διάρκεια αυτής της πρώτης εβδομάδας της Early Access, και τη δεύτερη, μια μεγαλύτερη και πιο ουσιαστική ενημέρωση μετά από αυτήν.” συμπλήρωσε.

Το Battlefield 2042 κυκλοφόρησε επίσης χωρίς voice chat, και προς το παρόν δεν έχει γίνει σαφές το πότε θα προστεθεί αυτή η πολυπόθητη δυνατότητα στον τίτλο.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.