Για όσους έχασαν την ευκαιρία να δοκιμάσουν τον άκρως ενδιαφέρον τίτλο της Annapurna Interactive στα Xbox και PC, σας έχουμε καλά νέα, καθώς το 12 Minutes έρχεται και επίσημα σε PlayStation και Nintendo Switch, και μάλιστα σύντομα.

Το είδος point-and-click adventure, δεν είναι τόσο δημοφιλές όσο ήταν κάποτε, επομένως είναι σίγουρα συναρπαστικό να βλέπουμε τι νέα πράγματα και στοιχεία μπορούν να φέρουν οι προγραμματιστές στο είδος. Στο 12 Minutes, ο παίκτης έχει ακριβώς το ίδιο χρονικό διάστημα με την ονομασία του τίτλου, για να λύσει ένα μυστήριο στο σπίτι του πριν η λούπα ξεκινήσει πάλι από την αρχή. Όπως έχουν κάνει και άλλα time loop παιχνίδια στο παρελθόν, όπως το Deathloop, εξερευνώντας ο παίκτης αποκτά νέες πληροφορίες και μηχανισμούς για να περάσει στην επόμενη λούπα, αποκαλύπτοντας έτσι μυστικά και προκαλώντας νέα γεγονότα. Με ένα cast τεράστιου βεληνεκούς και μια φιλόδοξη αν και ανησυχητική ιστορία, το 12 Minutes αποτελεί έναν από τους πιο “περίεργους” τίτλους του 2021.

Η Annapurna Interactive κυκλοφόρησε ένα νέο trailer για το 12 Minutes, ανακοινώνοντας ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει σε PS4, PS5 καθώς και Nintendo Switch στις 7 Δεκεμβρίου. Στο νέο trailer, φαίνεται ένα ρολόι που περιλαμβάνει μερικές από τις πιο κινηματογραφικές στιγμές του παιχνιδιού σε συνδυασμό με διακρίσεις και κριτικές από διάφορους εκδότες. Άξιο αναφοράς, αποτελεί και το γεγονός πως το 12 Minutes προτάθηκε πρόσφατα υποψήφιο ως το Best Indie Game στα The Game Awards 2021.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το νέο trailer του τίτλου:

Το 12 Minutes βρίσκεται αυτή τη στιγμή διαθέσιμο σε PC, Xbox One, και Xbox Series X/S, ενώ αναμένεται σε PS4, PS5 και Nintendo Switch στις 7 Δεκεμβρίου.