Εάν τα νέα leaks που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο έχουν κάποια δόση αληθοφάνειας, ο Δεκέμβριος προβλέπεται να είναι ένας ακόμα σχετικά καλός μήνας για το PS Plus χωρίς να συγκλονίζει κανέναν, όπως άλλωστε μας έχει συνηθίσει εδώ και καιρό. Ο λόγος στα Godfall, Lego DC Super Villains και Mortal Shell. Το πρώτο θα είναι αποκλειστικά για χρήστες PS5, ενώ τα άλλα δύο θα διατίθενται τόσο για PS5 όσο και PS4 κονσόλες.

Το Godfall, για όσους δεν γνωρίζουν, είναι ένας από τους launch τίτλους του PlayStation 5, που όμως πέρασε τόσο απαρατήρητο που τελικά μεταφέρθηκε και σε PC. Το Mortal Shell είναι ένας indie, soulslike τίτλος με ιδιαίτερα στοιχεία που απευθύνεται περισσότερο στους οπαδούς του είδους παρά σε νέους παίκτες, ενώ το Lego DC Super Villains είναι ένας Lego τίτλος που ασχολείται με τις περιπέτειες των υπερκακών των γνωστών comics.

Συνήθως τέτοια leaks και τόσο νωρίτερα από την επίσημη ανακοίνωση είναι απλά λάθος, όμως για ακόμη μια φορά αυτά προέρχονται από το γαλλικό Dealabs, το οποίο πέτυχε με ακρίβεια τα παιχνίδια προηγούμενων μηνών. Ακόμα και έτσι όμως συστήνουμε μια κάποιαν επιφύλαξη.

Διαβάστε επίσης: Το 12 Minutes έρχεται σε PlayStation και Nintendo Switch το Δεκέμβριο