Περισσότερα από δύο χρόνια έχουν περάσει, από τότε που κυκλοφόρησε το μοναδικό Death Stranding του Hideo Kojima. Παρόλο που απολύσαμε λίγο περισσότερο τον κόσμο του τίτλου, με το Death Stranding Director’s Cut πριν από λίγο καιρό, οι περισσότεροι από εμάς αναρωτιούνται τι θα ακολουθήσει για τον Ιάπωνα “μάγο” και την ομάδα του στην Kojima Productions.

Από ότι φαίνεται λοιπόν, ο Hideo Kojima ίσως μας tease-άρει σχετικά με το ποιο μπορεί να είναι το επόμενο του project ή ένα από τα επόμενα. Στο Twitter λοιπόν, ο Kojima είπε σε μια ανάρτηση του πρόσφατα ότι “αναθεωρεί το σχέδιο και το σενάριο” για κάτι και “πειραματίζεται με όλα τα άλλα”. Τη συγκεκριμένη δημοσίευση με τα παραπάνω λεγόμενα, συνόδευσε μια εικόνα που απεικονίζει μερικές θολές σιλουέτες πολλών ανθρώπων σε ένα motion capture σετ. Μία από αυτές τις σιλουέτες, και πιο συγκεκριμένα η μία μπροστά και στο κέντρο, μοιάζει πολύ με τον ηθοποιό Norman Reedus, ο οποίος, φυσικά, έπαιξε και τον πρωταγωνιστή Sam Porter Bridges στο Death Stranding.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός, ότι νωρίτερα φέτος ο ίδιος ο Reedus, φάνηκε να επιβεβαιώνει ότι ο τελευταίος τίτλος του Ιάπωνα θα είχε συνέχεια, λέγοντας ότι “ένα δεύτερο Death Stranding βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις”.

Φυσικά, δεν έλειψαν και οι φήμες σχετικά με το τι θα μπορούσε να εργάζεται η Kojima Productions στη συνέχεια. Ορισμένες αναφορές ισχυρίστηκαν ότι το στούντιο εργάζεται σε ένα νέο παιχνίδι Silent Hill, το οποίο χρηματοδοτείται από το PlayStation. Ο Reedus ήταν φυσικά ο πρωταγωνιστής στο P.T. και ήταν να πρωταγωνιστήσει και στο εν τέλει ακυρωμένο Silent Hills.

Τέλος, έχει επίσης προταθεί έντονα ότι ο Kojima ίσως να εργάζεται πάνω σε ένα αποκλειστικό Xbox παιχνίδι με τη Microsoft, το οποίο μπορεί να αφορά ένα ήδη υπάρχον IP του studio.

Μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr για όλα τα τελευταία νέα.