Τα remakes των DS παιχνιδιών του 2006 Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl, πούλησαν περίπου 1,4 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας, σύμφωνα με το Famitsu. Μόνο άλλο ένα παιχνίδι του Nintendo Switch έχει καταφέρει να πουλήσει περισσότερα αντίτυπα κατά τις πρώτες τρεις ημέρες κυκλοφορίας του στην Ιαπωνία, και αυτό φυσικά, είναι το Animal Crossing: New Horizons.

Το παραπάνω γιγαντιαίο νούμερο, περιλαμβάνει αντίγραφα σε φυσική μορφή, καθώς και ψηφιακές κάρτες που πωλούνται στα ιαπωνικά καταστήματα λιανικής. Ωστόσο, δεν περιλαμβάνονται ψηφιακά αντίγραφα που αγοράστηκαν απευθείας από το Nintendo eShop.

Πιο συγκεκριμένα τώρα, το New Horizons πούλησε περίπου 1,88 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τρεις ημέρες που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία το Μάρτιο του 2020, που σημαίνει ότι παραμένει το καλύτερο opening weekend για Nintendo Switch παιχνίδι στη χώρα μέχρι σήμερα. Το σύνολο των τριήμερων πωλήσεων των νέων remakes, είναι ελαφρώς υψηλότερο από τα Pokémon Sword & Shield, τα οποία πούλησαν 31.000 λιγότερα αντίτυπα στο πρώτο τριήμερο κυκλοφορίας τους.

Pokemon Brilliant Diamond & Shining Pearl

Τα παιχνίδια αυτά αποτελούν remakes των Pokémon Diamond & Pearl, τα οποία κυκλοφόρησαν για το Nintendo DS το 2006 και πούλησαν 1,586 εκατομμύρια αντίτυπα τις πρώτες τέσσερεις ημέρες τους στην Ιαπωνία, τα οποία νούμερα πάνω κάτω, ταυτίζονται με αυτά των remakes. Σε περίπτωση που έχετε δεύτερες σκέψεις όσον αφορά στην αγορά των Pokémon Brilliant Diamond & Shining Pearl, μπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό μας review, πατώντας εδώ.

Το επόμενο μεγάλο παιχνίδι της εταιρείας Pokémon, Game Freak, πρόκειται να αποτελέσει το Pokémon Legends: Arceus, το οποίο αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 28 Ιανουαρίου του 2022 και θα μας παρουσιάζει μια ολοκαίνουργια open world περιπέτεια, η οποία φαίνεται να αποκλίνει από την τυπική φόρμουλα των παιχνιδιών Pokémon. Επίσης, σε περίπτωση που δε γνωρίζατε, το Pokémon Legends: Arceus θα διαδραματίζεται στο παρελθόν και πιο συγκεκριμένα στην περιοχή Hisui, πριν γίνει γνωστή ως περιοχή Sinnoh. Ο παίκτης θα ενταχθεί στην ομάδα Galaxy Expedition, της οποίας ο ρόλος είναι να μελετά και να ερευνά τα Pokémon. Ως μέλος της υποομάδας Survey Corps, είναι δουλειά του παίκτη να παρατηρεί και να πιάσει όσα περισσότερα Pokémon μπορεί, για να μάθει όλο και περισσότερα σχετικά με τον τρόπο που ζουν.