Το τι έχει ακουστεί για το Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition δεν χρειάζεται καν να το αναφέρουμε. Bugs, crashes, προβλήματα στο σύνολό του και μια ακόμα λίστα από προβλήματα που έφεραν όχι μόνο αρνητικές κριτικές για το παιχνίδι αλλά και κατ’ επέκταση για την Rockstar ως εκδότρια εταιρεία. Τώρα κάποια leaks από τον πηγαίο κώδικα του παιχνιδιού δείχνουν έμπρακτα ότι το GTA Trilogy είναι μια από τις χειρότερες απόπειρες για γρήγορο και εύκολο χρήμα που έχουμε δει το τελευταίο διάστημα.

Όπως αναφέρει ένας fan στο Twitter, μπόρεσε μέσω του κώδικα του παιχνιδιού να βρει στο San Andreas την επιλογή για να διαλέξει ανάμεσα σε διαφορετικά touch controls, τα οποία υπό κανονικές συνθήκες θα έβρισκε κανείς σε mobile παιχνίδια. Μετά από μια γρήγορη σύγκριση, το μενού φαίνεται το ίδιο με το παλαιότερο port του παιχνιδιού σε κινητά.

Για να το κάνουμε πιο λιανά, η Grove Street Games ως developer πήρε ένα κακό port 8ετίας για κινητά, το μετέφερε σε next-gen κονσόλες και υπολογιστές, και η Rockstar έδωσε την υπογραφή της και τις ευλογίες της ώστε αυτό το κακό port να κυκλοφορήσει ως next-gen παιχνίδι. Αμφότερες φυσικά ξέχασαν την βαρύτητα που φέρουν οι τίτλοι και αγνόησαν το τι θα έπρεπε να κάνουν, προτιμώντας αντίθετα το γρήγορο κέρδος. Και όση ευθύνη έχει η Grove Street Games για την “ανάπτυξη” αυτού του κακόγουστου αστείου, άλλη τόση ευθύνη έχει η Rockstar που ενέκρινε την κυκλοφορία του.

Αν δεν γνωρίζετε την κατάσταση που επικρατεί στο παιχνίδι, μπορείτε να διαβάσετε και το εκτενές μας review του Grand Theft Auto: The Trilogy – Definitive Edition, κατά κόσμον GTA Trilogy εδώ.