Έχετε φανταστεί ποτέ να αράζετε σε μια πισίνα ολόιδια με το πρωτοπόρο, original PlayStation 1; Μάλλον όχι, μιας και αποτελεί κάτι πραγματικά πέρα από κάθε φαντασία. Σε αυτήν την περίπτωση λοιπόν, ήρθε η ώρα να μάθετε για το PoolStation, το οποίο είναι ακριβώς αυτό που ακούγεται και φαντάζεστε. Μια πισίνα σχεδιασμένη όπως ακριβώς είναι το PlayStation 1.

Στο PoolStation, η περιοχή όπου θα τοποθετούσατε κανονικά το δίσκο στο πραγματικό PlayStation 1, είναι ο χώρος της πισίνας, ενώ το καπάκι του δίσκου, κρέμεται ανοιχτό πάνω από την περιοχή της πισίνας για να σας προστατεύει. Υπάρχουν ακόμη και κουμπιά power, reset, καθώς και κουμπί για το άνοιγμα του δίσκου, όπως και στην αρχική κονσόλα. Πραγματικά αποτελεί ένα πάρα πολύ εντυπωσιακό κατόρθωμα και οφείλουμε να το αναγνωρίσουμε.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό Tweet του Trevor Flattery, με τη φωτογραφία του άκρως εντυπωσιακού και σίγουρα πολυπόθητου, PoolStation:

https://twitter.com/ClandestineDee/status/1465790237347483652?s=20

Δεν είναι καθόλου απίθανο, να δούμε και σύντομα νέα PoolStations ή ακόμα και κάτι παρόμοιο με την κονσόλα της Microsoft, που πιθανόν να ονομάζεται PoolBox(;!), με κονσόλες νεότερης γενιάς. Όπως και να έχει, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr για όλα τα τελευταία νέα.

Διαβάστε επίσης: Δύο νέα εντελώς δωρεάν Dynamic Backgrounds είναι διαθέσιμα για τους κατόχους Xbox Series X και S