Το Assassin’s Creed Valhalla είναι θέλοντας και μη ένα τεράστιο παιχνίδι. Ένας τεράστιος κόσμος με μια μεγάλη ιστορία και δύο επίσης μεγάλοι κόσμοι μέσω των DLC του με έναν τρίτο να φαίνεται πως είναι στα σκαριά. Όλο αυτό έχει ως αποτέλεσμα και το μέγεθος του παιχνιδιού να είναι εξαιρετικά μεγάλο. Βέβαια, η Ubisoft θέλει τώρα να το διορθώσει αυτό, με έναν κάπως ανορθόδοξο τρόπο.

Το Patch 1.4.1 θα φέρει μια δραματική μείωση στο μέγεθος του παιχνιδιού, η οποία θα κυμαίνεται από 13 GB για το PS5, οι οποίοι και θα είναι οι “χαμένοι” της υπόθεσης, έως και 44 GB, τα οποία είναι αρκετά για να χωρέσουν ένα ολόκληρο νέο παιχνίδι. Έτσι το νέο μέγεθος αρχείου θα είναι 77GB σε PC, 75GB σε PS4 και 77GB σε PS5, ενώ τέλος 63GB σε Xbox One και 72GB σε Xbox Series X.

Το νέο update του Assassin’s Creed Valhalla ουσιαστικά στοχεύει σε ένα “data restructuring” τόσο για να μειώσει συνολικά το μέγεθος του παιχνιδιού, όσο και για να βελτιώσει τα loading times αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τα επόμενα DLC που θα ακολουθήσουν.

Διαβάστε επίσης: Samsung: Τόσο θα διαρκέσουν οι ελλείψεις σε chips