Έχετε αναρωτηθεί ποτέ, πώς θα έμοιαζε ένα Spider-Man παιχνίδι σε First Person προοπτική; Αν είχατε ποτέ την απορία αυτή λοιπόν, ήρθε η ώρα, στο περίπου τουλάχιστον, να το δείτε. Ένας γνωστός fan και Youtuber του πασίγνωστου Superhero, ItIsSpid, κατάφερε και δημιούργησε κάτι μοναδικό μέσω του Marvel’s Spider-Man του PS5, το οποίο όπως μπορείτε να καταλάβετε από το τρόπο με τον οποίο το δημιούργησε, πρέπει να του πήρε ατελείωτες ώρες.

Ο ItIsSpid λοιπόν, στους τίτλους Marvel’s Spider-Man και Marvel’s Spider-Man: Miles Morales για το PS5, κατάφερε και ένωσε πάνω από 850 φωτογραφίες μέσω του Photo Mode των παιχνιδιών, και δημιούργησε ένα First Person Stop-Motion Gameplay. Η δουλεία του είναι πραγματικά αξιοθαύμαστη, και πράγματι μας δίνει μια ιδέα, για το πως θα έμοιαζε ένας Spider-Man τίτλος σε προοπτική πρώτου προσώπου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο του Youtuber:

Στη περιγραφή του βίντεο, ο ItIsSpid γράφει: “Ζήστε τον κόσμο από τη προοπτική του Peter Parker και του Miles Morales. Χρησιμοποιώντας τη λειτουργία φωτογραφίας Spider-Man PS5/ Miles Morales PS5, αποφάσισα να δοκιμάσω να συνδυάσω 850+ φωτογραφίες και να δημιουργήσω ένα First Person Stop-Motion Gameplay βίντεο.”

Πριν λίγες μέρες κυκλοφόρησε και η άκρως αναμενόμενη ταινία του Superhero, Spider-Man: No Way Home, και πατώντας εδώ, μπορείτε να διαβάσετε το Spoiler Free Review μας για την ολοκαίνουργια ταινία. Για περισσότερο Spider-Man, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Διαβάστε επίσης: Spider-Man: No Way Home – Περιέχει κίνηση βγαλμένη απευθείας από το παιχνίδι του PlayStation