Με το 2021 να έχει σχεδόν τελειώσει, έχει έρθει η ώρα να στρέψουμε τη προσοχή μας προς το 2022, και ήδη η αρχή του έτους αναμένεται αρκετά δυνατή. Ένας από τους πρώτους τίτλους που αναμένεται, ακόμη νωρίτερα από το αρχικό του πλάνο κιόλας, είναι το Sifu. Στον επερχόμενο τίτλο της Sloclap,  αναλαμβάνετε έναν χαρακτήρα, ο οποίος διψά για εκδίκηση και μπλέκεται σε βάναυσες μάχες, μέσω των οποίων αν πεθάνετε, θα επιστρέψετε ως μια παλαιότερη και σοφότερη εκδοχή του εαυτού σας. Το παιχνίδι υπόσχεται ότι θα απαιτήσει πολλά runs για να αποκαλυφθούν όλα τα μυστικά του και πρόκειται να κυκλοφορήσει ψηφιακά τον Φεβρουάριο. Όπως αποκαλύφθηκε ωστόσο, φαίνεται ότι θα υπάρξει και φυσική έκδοση του τίτλου, αλλά θα χρειαστείτε λίγη υπομονή ακόμα για αυτό.

Όπως ανακοινώθηκε από το studio που ηγείται του τίτλου, SloClap και του εκδότη του Microids, το παιχνίδι θα φτάσει και στα πραγματικά ράφια των καταστημάτων, τόσο για PS5 όσο και για PS4. Το παιχνίδι είναι επίσης προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει και σε ηλεκτρονικούς υπολογιστές, αν και μόνο οι εκδόσεις της κονσόλας αναφέρονται στο βίντεο της ανακοίνωσης, το οποίο μπορείτε να δείτε παρακάτω. Δυστυχώς, δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία, παρά μόνο ένα χρονοδιάγραμμα, το οποίο φτάνει μέχρι την Άνοιξη του 2022.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε και το σχετικό βίντεο της εταιρείας:

Το Sifu, αναμένεται να κυκλοφορήσει ψηφιακά σε PlayStation 5, PlayStation 4 και PC στις 8 Φεβρουαρίου του 2022, με τη φυσική του έκδοση, να έρχεται για PS5 και PS4, την Άνοιξη του ίδιου έτους. Για περισσότερα σχετικά με το Sifu, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Διαβάστε επίσης: Marvel’s Spider-Man: Youtuber το μετέτρεψε σε First Person μέσω του Photo Mode