Η αξία των τίτλων που προστέθηκαν στο Xbox Game Pass για το 2021, φαίνεται πως ξεπέρασε τα $6.300. Σύμφωνα με τους υπολογισμούς του The Loadout, τα νέα παιχνίδια που εισήχθησαν στις ψηφιακές βιβλιοθήκες της κονσόλας και των υπολογιστών της υπηρεσίας φέτος, είχαν συνολική αξία $6.317,35 (περίπου 5.600€). Ο αριθμός αυτός, βασίζεται στην τιμή κάθε παιχνιδιού στο Microsoft Store.

Οι νέες προσθήκες του Μαρτίου άξιζαν περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο μήνα το 2021, οι οποίες κοστολογούνται στα $964,67(853,86€), ενώ του Απριλίου άξιζαν συνολικά λιγότερο, φτάνοντας τα $330,91(292,90€), υποστηρίζει η έκθεση.

Το Xbox Game Pass κυκλοφόρησε τον Ιούνιο του 2017 και έχει γίνει η βάση στην gaming βιομηχανία της Microsoft, προσελκύοντας πάνω από 18 εκατομμύρια συνδρομητές από τον Ιανουάριο του 2021, σύμφωνα με τον πιο πρόσφατο αριθμό που ανακοινώθηκε δημόσια.

Xbox Game Pass

Η υπηρεσία, προσφέρει στα μέλη πρόσβαση σε πάνω από 100 τίτλους, συμπεριλαμβανομένων όλων των first party παιχνιδιών κατά την κυκλοφορία. Επιπλέον, αυτό τον μήνα, η Microsoft μετονόμασε το Xbox Game Pass για υπολογιστές σε “PC Game Pass”, ώστε να διαχωρίσει την υπηρεσία πιο ξεκάθαρα από την έκδοση της κονσόλας.

Εννέα νέοι τίτλοι προστέθηκαν στο Xbox Game Pass την περασμένη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένων των Firewatch, Mortal Kombat 11, The Gunk και Broken Age. Μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη τη λίστα, πατώντας εδώ.

Για περισσότερα, μείνετε συντονισμένοι στο ThreePixelsLab.gr.

Διαβάστε επίσης: O Don Mattrick συζητάει για τις αποτυχίες του Xbox One κατά τη κυκλοφορία του