Μετά από πολλά χρόνια φήμων και διαρροών, η Rockstar επιτέλους επιβεβαίωσε πως αναπτύσσει το νέο Grand Theft Auto 6 εδώ και αρκετό καιρό. Μάλιστα έχει σημειώσει σημαντική πρόοδο και δεν θα ήταν ανέφικτο να κυκλοφορήσει σύντομα. Σε δελτίο τύπου, η Rockstar αναφέρει:

Με την άνευ προηγουμένου μακροζωία του GTA V, γνωρίζουμε ότι πολλοί από εσάς ζητάτε ένα νέο κεφάλαιο στη σειρά Grand Theft Auto. Με κάθε νέο project που ξεκινάμε, στόχος μας είναι πάντα να προχωράμε σημαντικά, πέρα από αυτό που έχουμε παραδώσει προηγουμένως – και είμαστε στην ευχάριστη θέση να επιβεβαιώσουμε ότι η ενεργή ανάπτυξη για το επόμενο κεφάλαιο της σειράς Grand Theft Auto βρίσκεται εδώ και καιρό σε εξέλιξη. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μόλις είμαστε έτοιμοι, οπότε μείνετε συντονισμένοι στο Rockstar Newswire για επίσημες λεπτομέρειες.

Εκ μέρους όλης της ομάδας μας, σας ευχαριστούμε όλους για την υποστήριξή σας και ανυπομονούμε να προχωρήσουμε στο μέλλον μαζί σας!

Στο παρελθόν είχαν κυκλοφορήσει οι φήμες πως το GTA 6, αν ονομαστεί έτσι, βρισκόταν υπό ανάπτυξη το 2020 αλλά απείχε πολύ ακόμα από την κυκλοφορία. Άλλες πηγές ήθελαν την κυκλοφορία του παιχνιδιού μέσα στο 2024 ή το 2025. Όσον αφορά στο παιχνίδι καθ’αυτό, ακόμα είναι άγνωστη η πλοκή του και η τοποθεσία που θα διαδραματίζεται.