Μία ιδιαίτερα ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε η παρουσίαση της Square Enix, στην Ε3 2019, αφού πλέον το παιχνίδι των Avengers έχει επίσημο trailer.

Το παιχνίδι ανακοινώθηκε για πρώτη φορά πριν από 2,5 χρόνια όταν η Marvel είχε αποκαλύψει ότι συνεργάζεται με τη Square Enix και την Studios Eidos Montréal και Crystal Dynamics. Έκτοτε, σπάνια είχαμε κάποια είδηση γύρω από το παιχνίδι. Αυτό όμως άλλαξε απόψε, καθώς πλέον πήραμε την πρώτη μας γεύση από τον τίτλο μαζί με πολλές λεπτομέρειες.

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι τα μοντέλα των χαρακτήρων είναι πολύ διαφορετικά από αυτούς του Marvel Cinematic Universe. Η Crystal Dynamics δημιούργησε δικές της εξωτερικές εμφανίσεις για κάθε ήρωα. Η πλοκή φαίνεται να δανείζεται αρκετά στοιχεία από ταινίες της Marvel όπως οι Avengers: Age of Ultron και Captain America: Civil War. Στο παιχνίδι, οι εκδικητές κατηγορούνται για μια επίθεση και αμφισβητείται η υπευθυνότητα των υπερηρώων στη σύγχρονη κοινωνία.

Μεταξύ των playable χαρακτήρων είναι οι  Captain America, Iron Man, Hulk, Black Widow και Thor με την εταιρία να έχει επιστρατεύσει αρκετό ταλέντο στον τομέα του voice acting. Το παιχνίδι θα διαθέτει online co-op τεσσάρων παικτών, ενώ θα υπάρξουν αρκετά παιχνίδια στη σειρά, με ένα πλάνο πολλών ετών για το αφήγημα. Το παιχνίδι θα είναι διαθέσιμο σε PC, PS4, Xbox One και Google Stadia και θα κυκλοφορήσει στις 15 Μαΐου του 2020.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here