Μαζί με την παρουσίαση της Ubisoft στην E3 2019, είχαμε και την έλευση της Season 2 για το Trials Rising. Το εθιστικό παιχνίδι με τις μηχανές, review του οποίου μπορείτε να βρείτε εδώ, μπαίνει σε νέες περιπέτειες με νέα χαρακτηριστικά.

Το Season 2 θα φέρει το όνομα “Medieval Motor Mayhem” και θα περιλαμβάνει τόσο νέα μοντέλα μηχανών όσο και skins. Θα προστεθούν μηχανές με πιο Medieval ύφος, ενώ τα skins θα ακολουθήσουν και αυτά το ίδιο μοτίβο. Έπειτα, θα έχουμε και αρκετές νέες πίστες με πλούσιο περιεχόμενο για ατελείωτο τρέξιμο και τούμπες.

Η Season 2 του Trials Rising έχει ήδη ξεκινήσει. Το παιχνίδι είναι διαθέσιμο για PC, PS4, Xbox One και Nintendo Switch. Ωστόσο, μέσα σε λίγους μήνες περιμένουμε να δούμε τον τίτλο της Ubisoft και στην συνδρομητική υπηρεσία Google Stadia.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here