Κατά την διάρκεια της παρουσίασης του demo του Cyberpunk 2077 στην φετινή E3 επιβεβαιώθηκε το γεγονός ότι θα μπορείς να τερματίσεις το παιχνίδι δίχως να σκοτώσεις κάποιον. Η CD Projekt Red αναφέρει πως αυτή η απόφαση πάρθηκε από το κοινό του παιχνιδιού καθώς είχαν μοιράσει σχετικά ερωτηματολόγια στην περσινή E3.

Στο demo, παρουσιαζόταν διαφορετικές προσεγγίσεις για μια αποστολή όπου ο χαρακτήρας πρέπει να βρει τον δρόμο του μέσα από ένα εγκαταλελειμμένο εμπορικό κέντρο γεμάτο με μέλη της συμμορίας των Animals. Εμφανίζονται αρκετές stealth και παθητικές επιλογές ώστε να εξολοθρεύσει ή να αγνοήσει τα οπλισμένα μέλη.

Οι παίκτες θα έχουν την επιλογή να προσεγγίσουν αθόρυβα από πίσω έναν εχθρό και να τον σκοτώσουν. Μια εξολόθρευση με “βάση τον τριγύρω χώρο” περιλαμβάνει την ακινητοποίηση των εχθρών και την χρήση του περιβάλλοντα χώρου για την εξολόθρευση αυτών. Για παράδειγμα στο demo παρουσιάζεται ο χαρακτήρα να δένει έναν εχθρό και να τον πετάει μέσα στον αεραγωγό που καταλήγει στα σκουπίδια.

Επίσης, ο χαρακτήρας θα έχει την δυνατότητα να χακάρει κάμερες, να μολύνει με ιούς τα συστήματα των αντιπάλων του ώστε να τους εξολοθρεύσει από απόσταση. Μπορεί ακόμα και να χακάρει αντικείμενα στο περιβάλλοντα χώρο ώστε να προκαλέσει αντιπερισπασμούς.

Σύντομα θα έχουμε περισσότερα νέα για το Cyberpunk 2077 από την CD Projekt Red.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here