Το νέο “The Lord of the Rings” παιχνίδι ετοιμάζεται από την Amazon Game Studios σε συνεργασία με το Middle-Earth Enterprises και Leyou Technologies.

Το Lord of The Rings θα είναι ένα multiplayer παιχνίδι μεγάλης κλίμακας, όπως το World of Warcraft και το Everquest. Θα διαδραματίζεται σε έναν middle-earth κόσμο με orcs, ξωτικά, νάνους και μαγεία. Η ημερομηνία κυκλοφορίας παραμένει άγνωστη, ενώ το παιχνίδι θα είναι δωρεάν.

Το Amazon Studios ετοιμάζει και την τηλεοπτική σειρά “The Lοrd of The Rings” η οποία θα είναι διαθέσιμη στο Amazon Prime Video. Ωστόσο, η σειρά και το παιχνίδι δεν θα συσχετίζονται. Όπως και το παιχνίδι θα διαδραματίζεται πριν την τριλογία των ταινιών του Lord of The Rings.

Η ομάδα που θα το αναπτύξει θα απαρτίζεται από Developers της Microsoft η οποίοι παράλληλα εργάζονται πάνω και στον άλλον MMO τίτλο της εταιρείας, New World.

Όμως φαίνεται πως η ημερομηνία κυκλοφορία είναι μακριά ακόμα καθώς το παιχνίδι δεν έχει καν ολοκληρωμένο τίτλο ακόμα.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here