Η Activision αποκάλυψε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πολυαναμενόμενα Special Ops του νέου Call of Duty: Modern Warfare. Οι 4 παίκτες θα δουλεύουν μαζί για να καταπολεμήσουν την παγκόσμια τρομοκρατική οργάνωση Al-Qatala και να σταματήσουν τις κακόβουλες πράξεις της.

Υπήρξε μια δυσαρέσκεια λίγες εβδομάδες νωρίτερα όταν η Activision ανακοίνωσε πως το “Survival Mode” των Special Ops θα είναι αποκλειστικότητα στο PS4 για έναν χρόνο. Η σημερινή ανακοίνωση επικεντρώνεται πιο πολύ στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά των Special Ops ξεκινώντας με επιχειρήσεις σε περιοχές κατεστραμμένες από τον πόλεμο όπου ομάδες των τεσσάρων συνεργάζονται για να ολοκληρώσουν ορισμένα objective τα οποία τελικά θα οδηγήσουν στην “διάλυση ενός σημαντικού μέρος του στρατού της Al-Qatala”.

Θα υπάρχουν 4 κύρια Operations με την κυκλοφορία του παιχνιδιού με περισσότερα να κυκλοφορούν με την πάροδο των seasons σε όλες τις πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Τα Missions στο Special Ops θα είναι “μια πιο επιμελής εμπειρία όπου η γνώση για συγκεκριμένα όπλα, killstreak και άλλα εργαλεία θα δοκιμαστεί” , αναφέρει η Activision. Θα είναι διαθέσιμα σε solo και μέχρι 4 άτομα squad, “τα Missions μπορούν να επαναληφθούν και θα μπορείς να λάβεις βαθμολογία από 1 μέχρι 3 αστέρια βάση την απόδοσή σου”.

Όπως και τα Operations, τα Missions θα κυκλοφορήσουν σε όλες τις πλατφόρμες ταυτόχρονα.

Το Survival Mode που θα είναι αποκλειστικότητα στο PlayStation 4 μέχρι την 1 Οκτωβρίου του 2020 είναι η κλασσική λειτουργία με τις ορδές αντιπάλων ανά γύρους που υπάρχουν στα Call of Duty εδώ και τόσα χρόνια.

Όλοι οι operators, τα loadouts και η πρόοδος που έχει γίνει στα κλασσικά multiplayer modes θα μεταφερθεί στα Special Ops. Οι παίκτες επίσης θα μπορούν να διαλέξουν συγκεκριμένους ρόλους στο Special Ops: Assault, Recon, Engineer, Demolition, Medic, και Heavy. Όλα εκ των οποίων θα έχουν το δικό τους Field Upgrade και Perk.

Το Call of Duty: Modern Warfare θα κυκλοφορήσει στις 25 Οκτωβρίου.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here