Το Call of Duty: Modern Warfare είναι ένα από τα μεγαλύτερα παιχνίδια του 2019 από δύο απόψεις. Αρχικά θα πουλήσει εκατομμύρια αντίγραφα και δεύτερον θα καταλαμβάνει 175GB στον HDD. Συγκριτικά, το Red Dead Redemption 2 για το PC θα καταλαμβάνει τον “ταπεινό” αριθμό των 150GB.

Όσον αφορά όμως τα υπόλοιπα system requirements το νέο Call of Duty δεν θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικό καθώς το νέο engine που χρησιμοποιήθηκε για να αναπτυχθεί ανταποκρίνεται καλά και με παλαιότερο/κατώτερο hardware. Μπορείς να δεις όλες τις απαιτήσεις συστήματος εδώ.

Η Activision ενημέρωσε την σελίδα με τις απαιτήσεις συστήματος όπου εξηγεί γιατί απαιτεί 175GB από τον αποθηκευτικό χώρο του υπολογιστή σας. Συγκεκριμένα αναφέρει:

Τα 175GB είναι ο ελεύθερος αποθηκευτικός χώρος που προτείνουμε να έχουν διαθέσιμο οι παίκτες ώστε να μπορούν να κατεβάσουν το περιεχόμενο που θα κυκλοφορήσει αργότερα στο Modern Warfare. Το αρχικό μέγεθος του παιχνιδιού θα είναι μικρότερο.

Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε πόσο μικρότερο θα είναι το μέγεθος του παιχνιδιού στην κυκλοφορία του.

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here