Η Infinity Ward δεν πρόκειται να αναπτύξει loot box ή supply drop συστήματα για το Call of Duty: Modern Warfare σύμφωνα με τον υπεύθυνο τέχνης, Joel Emslie.

O Emslie μοιράστηκε τις πληροφορίες στο Reddit ώστε να ξεκαθαρίσει το τοπίο σχετικά με τις φήμες που είχαν διαδοθεί περί υπάρχει microtransactions. Ενώ το προηγούμενο παιχνίδι της Treyarch, Black Ops 4 είχε κοσμητικά και πρακτικά αντικείμενα μέσα σε loot boxes, αυτό δεν είναι το πλάνο για το Modern Warfare.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

Συνεχίζουν να υπάρχει παραπληροφόρηση και λανθασμένες πληροφορίες για το Modern Warfare. Αυτό που μπορώ να πω αυτή την στιγμή είναι πως ξεκάθαρα ΔΕΝ δουλεύουμε πάνω σε κάποιο σύστημα με supply drops ή loot boxes. Τα πρακτικά νατικείμενα ξεκλειδώνονται μέσα από το GAMEPLAY.

Η εισαγωγή των microtransactions στο Black Ops 4 δεν είχε και πολύ κατάληξη οπότε καλό θα ήταν η Infinity Ward να τα αποφύγει. Ωστόσο η φράση “δεν δουλεύουμε” δεν αποτελεί δέσμευση πως δεν θα τα βάλουν κάποτε. Αυτό όμως δεν εξαρτάται από τους developers.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Call of Duty Modern Warfare: Ανακοινώθηκαν τα System Requirements

Ασχολούμαι με την αρθρογραφία από τα 13 μου και δεν αφήνω κανένα νέο να λείπει από την ιστοσελίδα. Λάτρης των Photography/Cinematography και φανατικός υποστηρικτής του Peter McKinnon. Παίζω κυρίως FPS παιχνίδια αλλά όταν βαριέμαι το γυρνάω σε Strategy.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here