Τις εβδομάδες που ξεκίνησε το Apple Arcade έχει κερδίσει πολλούς με την προσιτή τιμή και την μεγάλη ποικιλία παιχνιδιών. Παρά το αρχικό σκεπτικό, η υπηρεσία εντυπωσίασε τις ομάδες συντακτών ως ένας τρόπος που θα φέρει επανάσταση στο mobile gaming.

Τώρα, το Arcade έχει φτάσει σε ένα ορόσημο 100 παιχνιδιών που μπορούν να παίξουν οι χρήστες. Τα έξι νέα παιχνίδια που προστέθηκαν σήμερα περιλαμβάνουν το Sociable Soccer, συνέχεια του αγαπημένου Sensible Soccer, το οποίο ήταν δημοφιλές στις αρχές της δεκαετίας του ’90. Στο νέο παιχνίδι συλλέγετε τις κάρτες παικτών και αντιπροσωπεύετε την αγαπημένη σας ομάδα .

Άλλοι νέοι τίτλοι περιλαμβάνουν το UFO On Tape: First Contact, μια συνέχεια σε ένα πρώιμο παιχνίδι iPhone, το UFO On Tape του 2010. Αυτό το παιχνίδι AR προσομοιώνει την εμπειρία του να είναι κάποιος κυνηγός UFO, κυνηγώντας ένα παράξενο αντικείμενο στον ουρανό ενώ καταγράφει την εμπειρία του με μια βιντεοκάμερα.

Υπάρχει επίσης το Takeshi & Hiroshi, ένα RPG, που πρωταγωνιστούν οι δύο νέοι αδελφοί Guildlings. Πρόκειται για μια επεισοδιακή περιπέτεια που αναμιγνύει την υψηλή φαντασίωση με τα σύγχρονα στοιχεία του κόσμου.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here