Ένα ασυνήθιστο αλλά και επικίνδυνο ρεκόρ έσπασε πρόσφατα ο γνωστός streamer GiantWaffle. Ο κατά κόσμον, Andrew Bodine, έθεσε στον εαυτό του έναν πολύ περίεργο στόχο, που δεν αρμόζει σε πολλούς.

Το παγκόσμιο ρεκόρ σε ώρες παιχνιδιού μπροστά από έναν υπολογιστή ήταν στις 569 ώρες σε διάστημα 30 ημερών. Ο GiantWaffle κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ αυτό, παίζοντας 19 ώρες καθημερινά σε livestreaming. Ασφαλώς, κάτι τέτοιο είναι άκρως επικίνδυνο για την υγεία του ανθρώπου μιας και μιλάμε για αρκετές ώρες “αδράνειας” και ενασχόλησης με τον υπολογιστή. Το νέο ρεκόρ που έθεσε ο Bodine, ανέρχεται στις 572 ώρες σε διάστημα 30 ημερών. Ο πήχης είναι ήδη αρκετά ψηλά για τους μελλοντικούς υποψήφιους και θέλει δυνατή προετοιμασία και αφοσίωση.

Όπως δήλωσε ο Bodine, έκανε εντατική προπόνηση για μήνες, πριν το τελικό εγχείρημα. Προσάρμοσε το βιολογικό του ρολόι στις κατάλληλες συνθήκες, ρύθμισε τις ώρες του ύπνου του και έτρωγε συγκεκριμένες τροφές.

Για την ιστορία, κατά την διάρκεια των livestreams του ο GiantWaffle έπαιζε διάφορα παιχνίδια και όχι ένα συγκεκριμένο. Ενδεικτικά κάποια από αυτά είναι τα Red Dead Redemption 2, Escape From Tarkov, Rainbow Six Siege και Rocket League. Ο streamer, μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ευχαρίστησε θερμά τους υποστηρικτές του.

Όπως ο ίδιος δηλώνει, τώρα είναι ώρα για ύπνο.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Το παρόν άρθρο δεν έχει σκοπό να παροτρύνει κανέναν αναγνώστη να προβεί σε αντίστοιχες ενέργειες. Είναι καθαρά ενημερωτικό και δεν ευθύνεται για τις προσωπικές επιλογές κανενός, που θέτουν σε κίνδυνο την υγεία του.

 

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here