Το Forza Horizon 4 ανακοίνωσε το νέο mode του, Eliminator. Θα είναι διαθέσιμο από σήμερα, 12 Δεκεμβρίου, στις 10 (Ώρα Ειρηνικού) και δωρεάν για όλους.

Δείτε το trailer:

Σε αυτό, έως και 72 παίκτες θα μπαίνουν μαζί σε ένα session, ξεκινώντας το παιχνίδι με αμάξια χαμηλού επιπέδου, όπως το Mini Cooper του 1965, και μετά θα “εξουδετερώνουν” ο ένας τον άλλο σε head-to-head αγώνες. Έτσι θα κερδίζουν αναβαθμίσεις, αλλά και την πιθανότητα να πάρουν καλύτερα αμάξια. Τείχη θα περικλείουν τον χώρο παιχνιδιού, αναγκάζοντας τους παίκτες να έρχονται όλο και πιο κοντά μέχρι τον τελευταίο αγώνα ανάμεσα στους “επιζήσαντες”, κρίνοντας και τον νικητή. Για να ξεκινήσει κανείς έναν Head-to-head αγώνα, αρκεί να εντοπίσει έναν άλλο παίκτη, να στρέψει την κάμερα προς εκείνο και να πατήσει την κόρνα. Ο αγώνας είναι προς ένα σημείο, αλλά δεν είναι κλειστός. Άλλοι παίκτες θα μπορούν να παρέμβουν.

Όταν μείνουν πολύ λίγοι παίκτες, θα εμφανιστεί μια τελική γραμμή τερματισμού, και προφανώς ο πρώτος που την περνάει κερδίζει. Σε όλο αυτό, θα υπάρχουν “rare car drops” σε όλο τον κόσμο, δίνοντας το πλεονέκτημα. Όλοι αυτοί οι αγώνες θα διαρκούν περίπου 15 λεπτά.

Βίντεο για ολόκληρο το update μπορείτε να δείτε εδώ.

Σας αρέσει σαν ιδέα για το Forza Horizon 4; Πείτε μας τη γνώμη σας στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πως το 5G θα μεταμορφώσει την τηλεπικοινωνία, επιχειρήσεις, κυβερνήσεις και την τεχνολογία

Επειδή δε το ψήνω να περνάω μαθήματα, λέω να γράφω άρθρα. Λογικά θα με βρει κανείς ανά πάσα σχεδόν ώρα σε ένα από τα παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here