Δεν τίθενται όλα τα games στο έτος το οποίο κυκλοφορούν. Άλλα τίθενται στο παρελθόν, όπως τα Assassin’s Creed. Άλλα από την άλλη τίθενται στο μέλλον, κοντινό ή μακρινό. Τυχαίνει επομένως, κάποια βιντεοπαιχνίδια να τίθενται στη δεκαετία στην οποία μόλις μπήκαμε. Ας δούμε επομένως πώς βλέπουν την δεκαετία του 2020 κάποια γνωστά βιντεοπαιχνίδια.

Πολλοί, πολλοί εξωγήινοι

Ετοιμαστείτε καθώς, σύμφωνα με τα παρακάτω βιντεοπαιχνίδια καταφθάνουν από λεπτό σε λεπτό. Ξεκινώντας με το Half Life, όπου το αρχικό τίθεται κάπου ανάμεσα στο 2000 και το 2009. Στη συνέχεια, ο Gordon βγαίνει από τη στάση πάνω από 10 χρόνια μετά, στην αρχή του Half Life 2, το οποίο σημαίνει ότι χοντρικά αυτό είναι περίπου τώρα. Και μας έχουν υποδουλωσει εξωγήινοι. Η σειρά Crysis επίσης τίθεται στη δεκαετία του 2020, όπου επίσης εισβάλλουν αρχαίοι εξωγήινοι. Τέλος, στο Earth Defence Force 2025, Το οποίο προφανώς λαμβάνει μέρος το 2025, όχι απλά έχουν εισβάλλει εξωγήινοι, αλλά τώρα το ξανακάνουν.

Βέβαια, από όσο θυμάμαι, δεν είδα κανένα περίεργο πλάσμα τώρα τελευταία, εκτός από άτομα που βγάλαν την ύλη των εξετάσεων μέσα στα Χριστούγεννα. Οπότε είναι ασφαλές να πούμε ότι έχουμε ακόμα μπροστά μας μέχρι την ολοκληρωτική καταστροφή του πολιτισμού μας από εξωγήινους.

Όλα τα cool παιδιά έχουν σωματικά βοηθήματα

Υποστηρικτές της θεωρίας αυτής είναι περισσότερο το Crysis και το Deus Ex: Human Revolution. Στο δεύτερο βέβαια, οι ενισχύσεις αυτές καταστρέφουν το ανοσοποιητικο σύστημα, δίνοντας όμως ακτίνες X και υπερδύναμη. Στο Crysis από την άλλη, η στολή παρέχει πολλά θετικά, αλλά υπάρχει πιθανότητα να ενωθεί με τη σάρκα του χρήστη. Άρα ίσως θα ήταν σοφό να μην είστε χρήστες αλλαγμένη εξωγήινης τεχνολογίας.

Το VR θα μας φυλακίσει όλους

Το Swort Art Online αφηγείται έναν κόσμο όπου το 2022 οι VR τεχνολογίες, όπως το HTC Vive η το Oculus μας αιχμαλωτίζουν. Εκεί η ανθρωπότητα ζει στον ψηφιακό κόσμο χωρίς να μπορεί να αποδράσει εκτός και εάν νικήσει τον δημιουργό. Προετοιμαστείτε για αυτό, έχουμε 2 χρόνια.

Τα αθλήματα γίνονται και αυτά εκμοντερνισμένα

Το μέλλον του αθλητισμού πλέον δεν θα είναι τα e-Sports, αλλά τα κανονικά αθλήματα, τα οποία όμως ασκούνται από ρομπότ. Αυτό τουλάχιστον συμβαίνει στο παιχνίδι Cyberball του Atari, το οποίο διαδραματίζεται στο 2022. Για πρώτη φορά όμως σε αυτό το άρθρο, εδώ υπάρχει μια προοπτική. Υπάρχει ήδη το Roborace, αγώνες μονοθεσίων χωρίς οδηγό. Οπότε εδώ, ίσως και να υπάρχει κάποια προοπτική.

Απότι φαίνεται, η βιομηχανία games δεν είναι τα Simpsons. Μάλλον δεν είχε και τόσο επιτυχία στις προβλέψεις.

Ξέρετε αλλά παιχνίδια που προβλέπουν το 2020; Πείτε μας στα σχόλια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: GTA IV: Δεν είναι πλέον διαθέσιμο για αγορά στο Steam

Επειδή δε το ψήνω να περνάω μαθήματα, λέω να γράφω άρθρα. Λογικά θα με βρει κανείς ανά πάσα σχεδόν ώρα σε ένα από τα παρακάτω.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here