Μπορεί το The Division 2 να μην έχει κλείσει ένα χρόνο ζωής, αλλά η Ubisoft ήδη το πουλάει για .. ψίχουλα. Το βασικό παιχνίδι, season pass καθώς και τα special editions, έχουν όλα έκπτωση 85%. Έτσι, με €9 μπορείτε να πάρετε το παιχνίδι, ενώ με άλλα €10 μπορείτε να έχετε και τα Year 1 DLCs.

Το παιχνίδι είχε και στο παρελθόν κάποιες γενναίες εκπτώσεις, αλλά δεν το έχουμε δει ποτέ τόσο φθηνό. Αυτό αποτελεί ασφαλώς καλό νέο για τους παίκτες. Από τη μεριά της Ubisoft όμως, αυτό αποτελεί ένδειξη ότι το παιχνίδι δεν τα πηγαίνει τόσο καλά όσον αφορά στις πωλήσεις. Άλλωστε, ήδη γνωρίζουμε ότι στην εταιρεία είναι απογοητευμένοι από τις επιδόσεις του, παρά το γεγονός ότι είναι ένα από τα κορυφαία παιχνίδια του 2019 στον τομέα των πωλήσεων.

Σε αυτήν την τιμή όμως, σίγουρα αξίζει τον κόπο να το δοκιμάσει κανείς. Μπορεί να μην είναι το κορυφαίο παιχνίδι της αγοράς, όμως το The Division 2 είναι αρκετά ευχάριστο. Υπάρχουν πολλά πράγματα να κάνεις στο open wolrd περιβάλλον που διαθέτει και σαφώς μπορείς να περάσεις αρκετές ώρες πιο χαλαρής εμπειρίας gaming. Ωστόσο, κακά τα ψέματα, η -εξαιρετική- τιμή του αυτή τη στιγμή είναι ουσιαστικά ο μόνος λόγος που μοιάζει τόσο δελεαστικό.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!