Η μεγάλη ενημέρωση για τη Season 2 του Call of Duty: Modern Warfare έφτασε. Έχει πολύ νέο περιεχόμενο, γεγονός που μας είχε προϊδεάσει για μεγάλο μέγεθος αρχείου. Κανένας μας όμως δε φαντάστηκε ότι θα πρέπει να κατεβάσουμε γύρω στα 100GB (!), ανάλογα φυσικά και με την πλατφόρμα. Βέβαια, οι fans δεν έχασαν χρόνο και διαμαρτυρήθηκαν άμεσα και έντονα για το θέμα.

Η Infinity Ward τοποθετήθηκε επί του θέματος. Ο διευθυντής παραγωγής Paul Haile απολογήθηκε στο Twitter για το μέγεθος του αρχείου της ενημέρωσης. Είπε ότι η αναβάθμιση για τη Season 2 είναι μια ιδιαίτερη συγκυρία, που μάλιστα θα μειώσει το συνολικό μέγεθος του παιχνιδιού.

Αυτό συμβαίνει διότι η ενημέρωση διαθέτει νέα asset packs που μειώνουν λίγο το συνολικό μέγεθος του παιχνιδιού. Επιπλέον, στο update περιλαμβάνονται αλλαγές που “πειράζουν” τα αρχεία ώστε να προσφέρουν καλύτερη διαχείριση του δίσκου. Ο Haile ανέφερε ακόμα ότι τα μελλοντικά updates δε θα είναι τόσο μεγάλα όσο αυτό της Season 2.

Επιπρόσθετα, μια μελλοντική ενημέρωση για το Modern Warfare θα επιτρέπει στους παίκτες να αποφασίζουν ποια πακέτα DLC θα εγκαταστήσουν ή θα διαγράψουν, ώστε να ελευθερωθεί χώρος στο δίσκο. Αυτό το σύστημα ωστόσο, θα είναι διαθέσιμο μόνο για κονσόλες.

Το Modern Warfare Season 2 update περιλαμβάνει δύο νέα multiplayer maps (Rust και Atlas Superstore), ένα νέο Ground War map (Zhokov Boneyard) και νέα Gunfight maps. Προστέθηκαν ακόμα τα playlists Gunfight Tournament και Call of Duty League Ruleset. Τέλος, υπάρχουν δύο νέα όπλα (Grau 5.56 και Striker 45) και νέος ο operator Simon “Ghost” Riley.

Οι χάρτες και τα όπλα είναι δωρεάν για όλους. O Ghost και μια λίστα από διακοσμητικά έπαθλα και XP tokens είναι διαθέσιμα για τους κατόχους του Battle Pass.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!