Έπειτα από την παρουσίαση της πρώτης season της 5ης χρονιάς του Rainbow Six Siege, με το όνομα Void Edge, η Ubisoft αποκάλυψε τους δύο επόμενους operators του παιχνιδιού: τους Iana και Oryx.

Ο γεννημένος στην Ιορδανία Oryx είναι ο πρώτος operator που δεν έχει στη διάθεσή του κάποιο gadget. Ωστόσο, αυτό δεν είναι πρόβλημα, διότι έρχεται με δύο ικανότητες. Η πρώτη είναι ότι μπορεί να πηδά πάνω από hatches και η δεύτερη ότι μπορεί να κάνει dash-attack όχι μόνο σε τοίχους, αλλά και σε εχθρούς. Πρωτεύον όπλο του είναι είτε το SPAS-12 είτε το MP5. Όσο για το δεύτερο όπλο, υπάρχει δυνατότητα επιλογής μεταξύ του Bailiff 410 revolver και του USP40.

Από την άλλη, η Iana θα μπορεί να μπερδεύει τους εχθρούς με το Replicator, ένα gadget που δημιουργεί ένα ολόγραμμα που ο παίκτης μπορεί να ελέγξει. Ο παίκτης μπορεί να διαλέξει μεταξύ των ARX 200 και G36-C assault rifles, αλλά υπάρχει μία μόνο επιλογή για δευτερεύον όπλο: το πιστόλι MK1 9mm. Μπορεί ακόμα να επιλέξει μεταξύ χειροβομβίδας ή βόμβας καπνού.

Η Ubisoft ανακοίνωσε ακόμα ότι δουλεύει στην ανανέωση ενός πολυαγαπημένου map, της Oregon. Η κυκλοφορία της 5ης χρονιάς του Rainbow Six Siege αναμένεται μέσα στο Μάρτιο του 2020. Οι Oryx και Iana θα είναι διαθέσιμοι ως κομμάτι του νέου pass. Οι παίκτες όμως που θέλουν να τους δοκιμάσουν, μπορούν να τους αγοράσουν μια εβδομάδα αργότερα και να τους ξεκλειδώσουν ξεχωριστά.

 

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here