Όπως όλα δείχνουν το Gothic Remake είναι πιο κοντά από ποτέ. Δύο μήνες μόλις μετά την κυκλοφορία ενός playable teaser για τον τίτλο, η απάντηση είναι ξεκάθαρη. Οι λάτρεις του τίτλου θέλουν ένα νέο “παλιάς κοπής” Gothic και η πλειονότητα προτιμά την ανάπτυξη ενός remake. Το Gothic είναι ένα αγαπημένο, εμβληματικό, Γερμανικό RPG παιχνίδι, το οποίο κυκλοφόρησε το 2001.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, πάνω από 180.000 παίκτες δοκίμασαν το teaser μέχρι τώρα. Το βράδυ της 16ης Φεβρουαρίου 2020, η THQ Nordic απέσυρε τη δημοσκόπηση και πλέον δημοσιεύει τα αποτελέσματα αυτής. Μέχρι στιγμής υπάρχουν πάνω από 43.000 συμπληρωμένα ερωτηματολόγια και πάνω από 9.000 reviews στην πλατφόρμα του Steam. Στο internet σε διάφορες συζητήσεις σε όλες τις πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων, υπάρχουν αρκετά δεδομένα για να επεξεργαστεί κανείς. 

Η THQ Nordic θα ιδρύσει ένα νέο στούντιο στη Βαρκελώνη και στη συνέχεια θα εκτιμήσει τις προτιμήσεις των παικτών και τα στοιχεία που εκείνοι θέλουν να διαφοροποιηθούν σε σχέση με το playable teaser. Μία από τις συχνότερες αναφορές, για παράδειγμα, ήταν η απαίτηση για ένα πιο σκληρό και λιγότερο ευχάριστο περιβάλλον. 

“Είμαστε έτοιμοι να αντιμετωπίσουμε την πρόκληση ενός ολοκληρωμένου Gothic Remake που θα παραμείνει όσο γίνεται πιο πιστό στην αρχική εμπειρία και παράλληλα να αναπαράγουμε τον ατμοσφαιρικό κόσμο του Gothic με οπτικά στοιχεία υψηλής ανάλυσης, εκμοντερνίζοντας συγκεκριμένους μηχανισμούς του gameplay“, είπε ο Reinhard Pollice, εμπορικός διευθυντής στην THQ Nordic.

Η παραγωγή του Gothic Remake θα ξεκινήσει για τα PCs και τις κονσόλες της επόμενης γενιάς. Ακόμα δεν υπάρχει σαφής ημερομηνία κυκλοφορίας, αλλά αυτή δεν θα είναι σίγουρα μέσα στο 2020.

Από μικρός χωμένος μέσα στον κόσμο της τεχνολογίας και του gaming. Του αρέσουν ανταγωνιστικά παιχνίδια για να βλέπει το όνομά του πρώτο στα leaderboards και πιστεύει ότι είναι μηχανικός υπολογιστών και φωτογράφος. Ίσως πλέον, να τον λες και SysAdmin. Όσο υπάρχει Internet, θα είναι μόνιμα online.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here