Πέρασαν 14 χρόνια από την κυκλοφορία του πρώτου Test Drive Unlimited, το παιχνίδι που καθιέρωσε την νέα κατηγορία των open world racing παιχνιδιών. Και 10 περίπου χρόνια από την κυκλοφορία του δεύτερου παιχνιδιού, ανταγωνιστή του Burnout Paradise.

Ήρθε η ώρα λοιπόν να ανανεωθεί η σειρά με ένα νέο παιχνίδι και η επιβεβαίωση έρχεται από την publishing εταιρεία Nacon μέσω μιας συνέντευξης στο VentureBeat. Υπεύθυνη για την ανάπτυξη του παιχνιδιού θα είναι η εταιρεία KT Racing – Kylotonn η οποία έχει κυκλοφορήσει αρκετά racing παιχνίδια όπως το WRC και Isle of Man TT.

Βασίζονται [η KT Racing] στο Παρίσι και στην Λυών. Ειδικεύονται στα racing παιχνίδια. Έχουν μια off-road racing σειρά, το WRC αλλά και μια δίκυκλη racing σειρά, το Isle of Man TT. Προς το παρόν δουλεύουν πάνω στο μεγαλύτερο μας project, το επόμενο Test Drive Unlimited παιχνίδι.

Το Isle of Man TT 2 κυκλοφορεί στις 20 Μαρτίου οπότε ελπίζουμε σύντομα να έχουμε περισσότερα νέα σχετικά με το νέο Τest Drive Unlimited παιχνίδι. Πρόσφατα είχαν κυκλοφορήσει διάφορες φήμες στο Reddit σχετικά με το επερχόμενο παιχνίδι.

Οι φήμες

Σύμφωνα με αυτές θα διαδραματίζεται στην Νότια Αμερική, θα υπάρχουν περίπου 90 διαθέσιμα αυτοκίνητα και το gameplay θα είναι παρόμοιο με τα δύο προηγούμενα παιχνίδια. Στην αρχή θα δίνεται η επιλογή στους παίκτες να διαλέξουν ανάμεσα σε 3 αυτοκίνητα, θα υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες κατοικίες αλλά κυρίως θα έχει αναβαθμισμένο σύστημα γραφικών και physics βασισμένο κυρίως στο WRC 8. Οι developer ελπίζουν η κυκλοφορία του να γίνει κάπου στα τέλη του 2020. Πράγμα που σημαίνει πως θα είναι διαθέσιμο στις νέας γενιάς κονσόλες.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΠΙΣΗΣ: Συμβουλές για καλύτερη σχέση με την τιμονιέρα σας