Το Doom Eternal είχε αν μη τι άλλο ένα επιτυχημένο Σαββατοκύριακο κυκλοφορίας στο Steam. Λίγο μετά την κυκλοφορία του την Παρασκευή, το παιχνίδι μπήκε στην κορυφαία δεκάδα του Steam όσο αφορά στους ταυτόχρονους παίκτες. Τα νούμερα συνέχισαν να αυξάνονται. Εν τέλει, το Doom Eternal έφτασε μέχρι τους 104.891 ταυτόχρονους παίκτες μέσα στις δύο αυτές μέρες.

Πρόκειται για αριθμό υπερδιπλάσιο από την κορυφή του Doom, το 2016. Και γίνεται ακόμα πιο εντυπωσιακό αν αναλογιστούμε ότι το Doom Eternal δεν είναι exclusive του Steam, σε αντίθεση με το Doom 2016. Μάλιστα, ο μοναδικός τρόπος να πάρει κανείς ένα αντίτυπό του για Steam, είναι να το αγοράσει άμεσα από το κατάστημα.

Όλα τα κλειδιά που πωλούνται μέσω διαδικτύου από τους μεταπωλητές, είναι για το laucher της ίδιας της Bethesda. Με άλλα λόγια, το ακριβές νούμερο ταυτόχρονων παικτών είναι πολύ μεγαλύτερο. Ωστόσο, το launcher της Bethesda δεν προσφέρει τέτοιου είδους στατιστικά με τον ίδιο τρόπο με το Steam. Οπότε δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι. Η Bethesda κυκλοφόρησε μάλιστα εκ παραδρομής μια non-Denuvo protected έκδοση. Αυτό όμως δε φάνηκε να επηρεάζει την κατάσταση εν τέλει.

Όπως και να έχει, η πορεία του νέου τίτλου Doom είναι εξαιρετική. Το παιχνίδι φαίνεται  πράγματι εξαιρετικό και τα νούμερα σε καμία περίπτωση τυχαία.

Με παράτησε η κοπέλα μου γιατί έπαιζα πολύ μπάσκετ. Επίσης, όταν δεν γράφω άρθρα, πίνω μπύρες. Πολλές μπύρες!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here